ایران از لحاظ رسانه‌ای کشور قوی است/رسانه جنگ در میان رسانه‌های اقلیم کُردستان نوپا است

<p dir="rtl" style="text-align: justify;">سرویس ایران-استاد دانشگاه اربیل اظهار کرد:در کار رسانه‌ای، یک گفتمان متحد در انتشار اخبار جنگی بسیار مهم است و این شرایط جنگ و بازی دشمن را تا حدودی خنثی می کند.

«صادق محمد غریب»استاد ارتباطات دانشگاه اربیل در گفت‌گو با کُردپرس با اشاره به رسانه‌ جنگ و رسانه‌های کُردی در اقلیم کُردستان گفت:پیدایش داعش باعث به‌وجود آمدن رسانه جنگ در میان کُردها شد.رسانه جنگ شیوه تازه رسانه ای در اقلیم کردستان است.درست است ما قبلا رسانه جنگ تحت عنوان رادیو جنگ در کوهستان ها داشته ایم اما این رسانه ها بصورت حرفه ای و علمی نبوده و اکثرا آن هایی که این کار را انجام می دادند نیز شناخت آنچنانی از دنیای رسانه نداشتند.

وی اذعان کرد:با شروع جنگ داعش رسانه کُردی نیز در برابر جنگ روانی و مدرنی قرار گرفت.درست است این نوع جنگ ها شاید برای کشورهای دیگر قدیمی باشد اما برای ما تازه بود.این تازگی باعث شده که در مواردی اشتباهاتی هم در رسانه های ما دیده شود.

استاد ارتباطات دانشگاه صلاح الدین با توصیف مشخصات خبرنگاران جنگ،یادآور شد:خبرنگار جنگی بخشی از رسانه جنگ است.خبرنگار جنگ باید چندین اصول مهم علمی را بداند.￵یکم باید از لحاظ بدنی در وضعیت بسیار آماده ای باشد.دوم باید از لحاظ تکنولوژیکی تجهیزات قوی و اساسی همراهش باشد.سوم روش های چگونگی کسب و انتقال خبر را در درجات عالی فرا گرفته باشد.

دکتر صادق محمد غریب لازمه برد فضای رسانه در برابر دشمن را گفتمان متحد رسانه ای در داخل دانست و اظهار کرد: به نظر من وجود یک گفتمان متحد در انتشار اخبار جنگی بسیار مهم است و این شرایط جنگ و بازی دشمن را تا حدودی خنثی می کند.

این‌استاد دانشگاه با اشاره به توانمندی رسانه‌های ایرانی،گفت:ایران یکی از کشورهای قوی در امر رسانه است و تاثیرگذاری رسانه‌های ایرانی در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی قابل ملاحضه است.

کد خبر 111346

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha