به گزارش کردپرس به نقل از روابط عمومی فرمانداری، وی به همراه هیاتی در سفر به آذربايجان شرقي و نشست با فرماندار بناب و جمعي از سرمايه گذاران صنعت شيشه با اشاره به ظرفيت هاي معدني شهرستان سقز در بخش صنايع مرتبط با اين صنعت، اظهار داشت: تلاش براي جذب سرمايه گذاران در حوزه معادن از اولويت هاست و دولت و مردم، حامی سرمایه گذاران هستند .
كريميان با بيان اينكه آينده سقز در حوزه معادن و به ويژه معادن مرتبط با صنعت شيشه از جمله سيليس بسيار روشن است، افزود:تلاش براي جذب سرمايه گذاران و اقناع آنان براي ماندگاري در سقز جهت راه اندازي كارگاه ها و کارخانه های برداشت و فرآوري، رصد و پيگيري مي شود.
وي با بيان اينكه بخشي از معادن سيليس شهرستان در اختيار بهره برداران است از آنان خواست تا در صورت عدم بهره برداري از آنها از خام فروشي جلوگيري و اين معادن جهت بهره برداري و ايجاد اشتغال و سرمايه گذاري در شهرستان، به افرادي كه حاضر به سرمايه گذاري هستند واگذار شود.
کریمیان اضافه كرد: يافتن رگه هاي جديد معدني در حوزه صنايع شيشه به دليل رغبت و تمايل سرمايه گذاران براي سرمايه گذاري در سقز هم به جد دنبال مي شود تا از خام فروشي معادن جلوگيري و نقش معادن در توسعه شهرستان، پر رنگ تر شود.
فرماندار سقز با اشاره به بازديد از معادن سيليس شهر بناب و كارخانه هاي شيشه سازي سهند و مجموعه این هلدینگ، اظهار اميدواري كرد كه شركت سهند در اين شهرستان سرمايه گذاري كند.
وی همچنین تصریح کرد: مدیران شهرستان بایستی در حوزه های مختلف، سرمایه گذاران را شناسایی و از آنان برای سرمایه گذاری دعوت کنند.
مدیر هلدینگ سهند هم با اشاره به واگذاري معادن سيليس بناب به شركت سهند، افزود: اين سرمايه گذار نقش مهمي در توسعه منطقه داشته است.
حاج علی محبوبیان با بیان اينكه، هلدینگ سهند، مجموعه ای سرمايه گذاري است كه اهليت كار را در معادن و تولید دارد، اضافه كرد: هدف مجموعه سهند رونق تولید ، افزایش توان صادراتی مبتنی بر ارز آوری و کمک به تحقق توسعه همه جانبه است و در این راستا استفاده از نيروهاي بومي منطقه، كمك به توسعه و آباداني روستاها، به كارگيري جوانان روستاها از جمله مزاياي واگذار اين معادن به سرمايه گذاراي بومي داراي تجربه است.
وي همچنين عنوان كرد:به واسطه حمايت از سرمايه گذاران و توجه سرمايه گذاران بومي به منطقه، بناب به قطب فولاد شمال و شمال غرب کشور تبديل شده است.
محبوبيان در ادامه بيان داشت: معادن سيليس استان كردستان به ويژه سقز، از لحاظ کیفی داراي خلوص مناسب است ولي از نظر كميت برای سرمایه گذاری باید مقرون به صرفه باشد. وي عنوان كرد: به دليل وجود رگه هاي زياد و خلوص مناسب، در صورت حمايت مسئولان و مردم روستاهاي شهرستان سقز در محدوده معادن سيليس، سهند در اين شهرستان سرمايه گذاري مي كند و زمينه توسعه و آباداني و اشتغال جوانان منطقه هم فراهم خواهد شد.
ميرزايي، رئيس اداره صنعت، معدن و تجارت سقز هم، استقرار سرمايه گذاران معادن سيليس در اين شهرستان را باعث پايان دادن به خام فروشي معادن و اشتغال زايي برشمرد. وي با اشاره به اقدامات سازمان زمین شناسی براي كشف معادن در سقز، عنوان كرد: آينده سقز در اين بخش اميد بخش است.
نظر شما