به گزارش خبرگزاری کردپرس، کمیته امداد استان ایلام با همکاری چند سازمان و موسسه از جمله شرکت هزاره سوم زاگرس، شرکت ایرانسل و پارک علم و فناوری ایلام اقدام به برگزاری یک همایش کارآفرینی با عنوان «ایده شو، کسب مهارتهای ایده پردازی» کرد که مورد استقبال مددجویان تحصیل کرده و جویای کار این نهاد قرار گرفت.
در این همایش که با حضور بیش از 100 نفر از مددجویان تحصیل کرده و صاحب ایده برگزار شد تعدادی از مدیران دستگاههای اجرایی استان و کارشناسان دعوت شده به ارائه دیدگاههای خود در زمینه کارآفرینی بر مبنای ایده های نوین و امروزی پرداختند.
قائم مقام کمیته امداد استان ایلام که سخنران نخست این همایش بود با ارائه گزارشی از برنامه های اشتغال زایی این نهاد از ایجاد شش هزار فرصت شغلی برای مددجویان جویای کار این نهاد در سال جاری خبر داد.
رمضان دستیاری در این زمینه گفت: برای ایجاد این تعداد شغل بیش از هزار و 680 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.
ایجاد 43هزار فرصت شغلی برای مددجویان ایلامی در چند دهه گذشته
وی به فعالیتهای اشتغال زایی این نهاد در دهه های گذشته اشاره کرد و گفت: در طول 40 سال گذشته حدود 43 هزار فرصت شغلی برای نیازمندان این استان ایجاد شده است.
دستیاری با عنوان اینکه برای ایجاد این تعداد فرصت شغلی بیش از سه هزار میلیارد ریال هزینه شده است گفت: در این مدت حدود 14 هزار خانوار نیز از طریق ایجاد شغل به توانمندی رسیده و از چرخه حمایتی کمیته امداد خارج شده اند.
قائم مقام کمیته امداد استان ایلام به عملکرد این نهاد در سال گذشته اشاره کرد و گفت: در این مدت نیز بیش از دو هزار و 550 طرح اشتغال زایی راه اندازی و از طریق آن برای بیش از سه هزار نفر شغل ایجاد شده است و در این زمینه نیز 560 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
دستیاری افزود: کمیته امداد اگرچه که وظیفه اصلی آن اشتغال زایی نیست اما این نهاد در استان ایلام در طول چند سال گذشته همواره به عنوان دستگاه موفق اشتغال زایی و دستگاه برگزیده و برتر استان در زمینه اشتغال معرفی شده است.
وی با اشاره به اینکه توانمند سازی مددجویان و ایجاد شغل برای آنان یکی از رسالتهای اصلی این نهاد است افزود: این نهاد محدودیتی در زمینه اعتبارات شغلی نداشته و آندسته از مددجویانی که متقاضی ایجاد شغل باشند حمایت شده و تسهیلات مورد نیاز به آنان پرداخت می شود.
ورود وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به عرصه اشتغال زایی بر مبنای فناوری
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام نیز در این همایش بیان کرد:اشتغال آفرینی امروز یک رسالت مهم برای دستگاههای اجرایی است و وزارت ارتباطات و فناوری با اینکه مسئولیتی در زمینه اشتغال ندارد اما به این عرصه ورود پیدا کرده است.
عباس بیرامی افزود: به همین خاطر این وزارتخانه امسال برای ایجاد 100 هزار فرصت شغلی برنامه ریزی کرده است.
وی با اشاره به اینکه دنیای امروز و نیز شرایط امروزی کشورمان ایجاب می کند که بیشتر از گذشته به سمت فناوری های نوین برویم گفت:حوزه ی ارتباطات و فناوری عرصه بسیار مهمی برای کسب و کار و ایجاد شغل است و شرایط امروزی نیز رفتن به سمت این عرصه را ضروری تر کرده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایلام با عنوان اینکه استارت آپ ها و شتاب دهنده ها برای ورود به این عرصه می توانند نقش بسیار مهمی داشته باشند گفت: ما در استان ایلام از اپراتورهای فعال در این زمینه کمک گرفته ایم که نمونه آن حضور اپراتور ایرانسل در این همایش است.
بیرامی در ادامه با اشاره به حضور فعال کمیته امداد در زمینه اشتغال و کارآفرینی گفت:ورود این نهاد به عرصه های نوین کسب و کار و توجه به آموزش جویندگان کار بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود: باعث افتخار ما است که این نهاد در زمینه اشتغال زایی برای نیازمندان موفق عمل کرده است و ما این فرصت را داشته ایم که در این زمینه با این نهاد همکاری کنیم.
اشتغال زایی با استفاده از ایده پردازی های نوین
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان ایلام نیز در این همایش در سخنانی با اعلام اینکه کمیته امداد از سال 74 به صورت جدی وارد عرصه اشتغال زایی شده است گفت: ورود به کسب و کارهای نوین و ایده محور از برنامه های جدید این نهاد برای کارآفرینی است.
روح اله سلیمانی ادامه داد: به این نتیجه رسیده ایم که در زمینه کارآفرینی و ایجاد شغل از ایده های نوین و امروزی استفاده کنیم و در زمینه از همکاری دستگاهها و موسسا ایده پرداز استقبال می کنیم.
وی با بیان اینکه استفاده از ایده راهبر شغلی در سالهای اخیر مورد توجه جدی کمیته امداد قرار گرفته است گفت:این مدل می تواند ایده ای بسیار خوب برای ایجاد اشتغال در کشورمان در شرایط فعلی باشد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان ایلام به ناکارآمد بودن روشهای سنتی اشتغال اشاره کرد و گفت:ناهمگونی حلقه ها و عدم ارتباط بین آنان از معایب این سیستم بوده اما در این الگوی جدید همگرایی و ارتباط چند جانبه حرف نخست را می زند و کمیته امداد نیز در این الگوی جدید حمایت کننده خواهد بود.
سلیمانی افزود: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و کارآفرینی حرفه ای وجه شاخص ایده های متکی بر راهور شغلی مورد نظر ما خواهد بود.
وی ادامه داد: در آسیب شناسی صورت گرفته از روشهای سنتی اشتغال به این نتیجه رسیده ایم که استفاده نکردن از ایده های نوین و امروزی و وابستگی سنتی به موضوع کارآفرینی یکی از موانع بزرگ اشتغال زایی به حساب می اید.
سلیمانی با عنوان اینکه اینگونه برنامه ها و ایده ها به منظور کارآفرینی برای نیازمندان ادامه خواهد داشت تصریح کرد: کمیته امداد در برنامه های جدید اشتغال زایی خود از ظرفیت های خارج از این نهاد و ارتباط با موسسات گوناگون در این زمینه به خوبی استفاده خواهد کرد .
قشر مددجو و نیازمند عضو مهم جامعه هدف پارک علم و فناری برای کارآفرینی است
مدیر پارک علم و فناوری استان ایلام یکی دیگر از سخنرانان این همایش بود که در سخنانی جامعه مددجویی تحصیل کرده و جویای کار را یکی از اعضای مهم جامعه هدف این مجموعه در راستای برنامه های کارآفرینی خود عنوان کرد.
طاهرپور بیان کرد: یکی از دغدغه های مهم ما همواره این بوده است که آیا می توانیم در زمینه کارآفرینی و تولید ثروت از طریق ایده های نوین موثر باشیم که خوشبختانه همایش امروز اتفاق بسیار خوبی در این زمینه بود.
وی با عنوان اینکه پارک علم و نوآوری هنوز در ابتدای راه خود در این زمینه قرار دارد گفت: قطعاً ظرف سه تا پنج سال آینده اتفاقات بسیار خوبی در این زمینه رخ خواهد داد و شاهد موفقیت های بزرگی در این زمینه خواهیم بود.
مدیر پارک علم و فناوری استان ایلام با بیان اینکه مشارکت در ایجاد اشتغال پایدار و کارآفرینی از اهداف نخست ما به حساب می آید گفت:در این زمینه از ایده های مختلف حمایت خواهیم کرد.
شایسته ذکر است در ادامه این همایش با حضور تعدادی از کارشناسان و مسئولان برخی شرکت های بزرگ از جمله اپراتور ایرانسل نشست های کارگاهی برگزار گردید.
در این همایش همچنین یک تفاهم نامه سه جانبه بین کمیته امداد استان ایلام، اداره کل ارتباطات و فناوری استان و شرکت هزاره سوم زاگرس با موضوع کارآفرینی برای مددجویان کمیته امداد به امضاء رسید.
نظر شما