به گزارش خبرگزاری کُردپرس،سرهنگ فرامرز شاکری در نشست خبری روسای کمیته های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر یادآوری کرد: در صورت آماده بودن بستر پذیرش، پلیس آمادگی جمع آوری معتادان در سطح استان را ظرف 72 ساعت دارد.
او در ادامه به افزایش کشفیات مواد مخدر در استان کردستان اشاره کرد و در این باره توضیح داد: در دو ماه و 28 روز امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، کفیات مواد مخدر 271 درصد افزایش یافته است که نگران کننده است.
سرهنگ شاکری یادآور شد: در مجموع در مدت مذکور، 539 کیلوگرم مواد مخدر در کردستان کشف شده که این مقدار در مدت مشابه سال گذشته 145 کیلوگرم بوده است.
او تریاک، هروئین و شیشه را بیشترین مواد مخدر مصرفی در کردستان ذکر کرد و گفت: در مدت حدود سه ماه اول سال 98، 955 نفر اعم از قاچاقچی، توزیع کننده، خرده فروش و دارنده مواد مخدر دستگیر شده اند که از این تعداد 935 نفر مرد و 20 نفر زن بوده اند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر کردستان با بیان اینکه بیشترین دستگیرشدگان مواد مخدر در میان افرادی که به مشاغل کاذب اشتغال داشته اند، بوده است، از افزایش انهدام باندهای مواد مخدر در مدت سه ماه ابتدای امسال هم خبر داد که 67 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش پیدا کرده است.
او بر لزوم آگاهی خانواده و نظارت بیشتر بر فرزندان خود تاکید کرد و نسبت به پایین آمدن سن اعتیاد هشدار داد.
هزینه 450 میلیون تومانی برای جمع آوری معتادان متجاهر در سال گذشته در کردستان
صباح قریشی، مدیرکل بهزیستی استان کردستان هم در ادامه این نشست اظهار داشت: اعلام کردستان به عنوان یک استان کم آسیب در زمینه اعتیاد نباید سبب غفلت از حوزه پیشگیری شود بنابراین پیشگیری اقدامی مداوم است و همیشه باید مورد توجه باشد.
او درباره مشکلات کمپ های اجباری ترک اعتیاد گفت: تمام افرادی که به عنوان معتاد متجاهر به کمپ ها مراجعه می کنند متجاهر نیستند و صرفا به دلیل اینکه رایگان پذیرش شوند خود را به عنوان معتاد متجاهر معرفی می کنند که این یکی از معضلات کمپ های ترک اعتیاد است.
قریشی همچنین درباره تعداد معتادان متجاهر پذیرش شده در کمپ های ترک اعتیاد کردستان خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۳۹۴ معتاد متجاهر در کمپهای این استان پذیرش شدند و سازمان بهزیستی برای درمان و بهبود این افراد 450 میلیون تومان هزینه کرده است.
او یادآوری کرد: از پنج هزار و ۳۱۳ نفر پذیرش شده در ۱۷ مرکز اقامتی میان مدت استان کردستان طی سال گذشته، ۸۰ نفر را زنان تشکیل داده بودند.
مدیر کل بهزیستی استان کردستان از خیرین درخواست کرد که کمپ های ترک اعتیاد را هم مورد توجه قرار دهند و به این گونه مراکز کمک رسانی کنند.
او با تاکید بر اینکه جذب خیران در بخشهای مختلف از جمله ایجاد کمپهای ترک اعتیاد بانوان میتواند آسیبهای ناشی از این معضل اجتماعی را کاهش داد، تصریح کرد: متاسفانه به علت اینکه مراجعه کنندگان به کمپ های ترک اعتیاد معتادهستند هیچ گونه کمکی از سوی خیرین صورت نمی گیرد در حالیکه باید به این مسئله توجه کرد که برخی افراد حاضر در اینگونه مکان ها خود معتاد نشده اند و به عنوان مثال به دلیل اعتیاد پدر و مادر اجبارا به اعتیاد روی آورده اند بنابراین باید این مسائل را هم در نظر گرفت و به چشم یک مجرم که مستحق هیچ گونه کمکی نیست به آنها نگاه نشود.
نظر شما