قاضی زاده هاشمی: کمبود صنایع بزرگ یکی از مشکلات آذربایجان غربی است

سرویس آذربایجان غربی- امیرحسین قاضی زاده هاشمی، نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در آذربایجان غربی کمبود صنایع بزرگ یکی از مشکلات است و باید سرمایه گذاری در این خصوص صورت گیرد.

به گزارش کردپرس، امیرحسین قاضی زاده هاشمی، عصر امروز دوشنبه در گفتگوی تلویزیونی با مردم آذربایجان غربی با اشاره به ظرفیت‌های تجاری، اقتصادی و مرزی آذربایجان غربی اظهار کرد: ظرفیت تبادل مرزی در این استان بسیار فوق العاده است که فرصت‌های رونق اقتصادی را ایجاد می‌کند.

او با اشاره به اینکه آذربایجان غربی استانی موفق در تولید سیب در کشور است، گفت: با این وجود هر از چندگاهی مشکلات حوزه صادرات و عرضه سیب در کشور سرباز می‌کند که در بسیاری موارد، کشاورزان از خیر فروش آن می‌گذرند در حالی که این ظرفیت بسیار مهم است.

قاضی زاده هاشمی اضافه کرد: در آذربایجان غربی کمبود صنایع بزرگ یکی از مشکلات است و باید سرمایه گذاری در این خصوص صورت گیرد، ضمن اینکه در حوزه ساخت ماشین آلات نظیر ماشین آلات باغی می‌توان از ظرفیت این استان استفاده کرد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: آذربایجان غربی ظرفیت تبدیل شدن به مرکز تجارت بین المللی انرژی را داراست که البته باید زیرساخت ها در این خصوص بهبود یابد.

او ظرفیت گردشگری از جمله دریاچه ارومیه و فضای سبز و اقلیم متنوع را دیگر ظرفیت مهم آذربایجان غربی برشمرد و اظهار کرد: با توجه به پیشرفته بودن خدمات پزشکی در این استان، می‌توان از ظرفیت خدمات بهداشتی درمانی در این استان استفاده کرد که نیاز به توسعه خدمات کنسولی و ایجاد هاب تجاری فعال در این خصوص بسیار ضروری است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: اگر دولتی مقابله با تبعیض و بی عدالتی را مسیر اصلی خود قرار دهد و مردم یکسان دیدن دولت را ببینند، کم کم پی می‌برند که پشت و پناهی دارند؛ این باید ادبیات ما در گفت و گو با مردم همه کشور به ویژه آذربایجان غربی باشد.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به اینکه دریاچه ارومیه یک مظهر ملی بوده و حفظ آن برای ما اهمیت حیاتی دارد، گفت: دولت موظف به حفظ و احیای دریاچه ارومیه است و باید در این خصوص برنامه ریزی داشته باشد.

او با بیان اینکه خشک شدن این دریاچه، آثار زیست محیطی بسیار جدی ایجاد می‌کند و ریزگردها تمام شمال غرب و مناطق مرکزی را تحت الشعاع قرار می‌دهد، گفت: احیای دریاچه ارومیه یکی از اولویت‌های دولت سلام است.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به زندگی مسالمت آمیز اقوام و پیروان ادیان و مذاهب مختلف به صورت مسالمت آمیز در آذربایجان غربی عنوان کرد: آذربایجان غربی یکی از مهدهای اصلی تمدن ایران بوده و مردم این خطه علاوه بر ایثار در دوران انقلاب اسلامی، در دفاع مقدس نیز مرزداری و مرزبانی کردند و اجازه تعرض به دشمن ندادند.

او با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان بزرگوار آذربایجان غربی اظهار کرد: برادران شهید باکری نمونه بارز شخصیت‌های متعالی و شهدای سرافراز این استان در راه دفاع از کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در ارومیه ما با معضل حاشیه نشینی روبرو هستیم، اظهار کرد: طرحی برای بهبود این وضعیت در کل کشور طراحی شده که این معضل رفع شود.

قاضی زاده هاشمی افزود: ما می‌توانیم با حضور در انتخابات و رأی دادن به کاندیدای اصلح و فردی که وضعیت را تغییر دهد، به بهبود وضع کشور کمک کرده و ضمن حضور پرشور در پای صندوق‌های رأی، در انتخاب اصلح نیز کمک کار باشیم.

او با بیان اینکه عدم کفایت درآمد برای معیشت، گرانی و مشکلات اقتصادی، مهمترین دغدغه ذهنی مردم ما به شمار می‌رود، گفت: مشکل ما این نیست که این جناح یا آن جناح سر کار باشند.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه ما سعی کرده ایم که روش اداره کشور را تغییر داده و امور را به مردم واگذار کنیم و باید این امر اتفاق بیفتد، تاکید کرد: من به عنوان نماینده جوانان برای ساخت دوباره ایران با رویکرد جدید پا به میدان گذاشته ام تا بتوانم با همراهی شما ملت به نتیجه برسم.

نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اظهار کرد: دولت سلام به همه اقشار و اقوام و جنسیت‌های مختلف سلام می‌دهد و به عدم توجه به مردم و مشکلات اقتصادی و دیگر مشکلات نیز "والسلام" می‌گوید.

قاضی زاده هاشمی با تاکید بر اینکه تبعیض تاریخی باید از بین برود، افزود: دولت سلام، دولت همه مردم است و این با کمک جوانان، عدالت طلبی و تجربه ۴۰ ساله انقلاب محقق می‌شود.

او بیان کرد: طرح کلانی برای بر هم زدن عدم توازن آماده کرده ایم به نحوی که به تعداد شهرستان‌های کشور پایتخت داشته باشیم و اختیارات وزیران در حوزه اجرا نیز به فرمانداران تفویض می‌شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: اختیاراتی که در پایتخت وجود دارد، از همه کشور گرفته شده و در اختیار وزیران قرار گرفته است و به همین دلیل در شهرستان‌ها وقتی فردی به اداره‌ای مراجعه می‌کند، برای ساده‌ترین کار نیز پاسخگو نیستند.

او اظهار کرد: بر اساس این طرح همه اختیارات وزیران در حوزه اجرا به فرمانداران داده می‌شود و بودجه شهرستانی را نیز به فرمانداران و شورای برنامه ریزی شهرستان‌ها واگذار می‌کنیم.

قاضی زاده هاشمی بیان کرد: در این رابطه تمام شهرستان‌های کشور دارای ظرفیت‌های سرشار صنعتی، انسانی و زیرساختی و مزیت‌های شغلی هستند که همه احصا شده و می‌دانیم هر شهرستانی چه ظرفیتی دارد.

کد خبر 11567

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha