مردم کردستان عدالت طلب هستند/رئیسی در مبارزه با فساد کارنامه روشنی دارد

سرویس کردستان - فعال سیاسی و مدنی در کردستان گفت: مردم کردستان مردمی عدالت طلب هستند و آقای رئیسی نیز فردی عدالت خواه است که همین موضوع مایه پیوند مردم کرد با ایشان است.

اسماعیل احمدی در مراسم اجتماع حمامیان آیت الله رییسی ، اظهار کرد: مردم کردستان امروز با بیم و امید به انتخابات نگاه می کنند چرا که دولت های گذشته با وعده های زیبا، جذاب و فریبنده با آنها صحبت کرده اند، اما ما به کارنامه و عدالت خواه بودن دولت آقای رئیسی امید داریم و امیدواریم که با وجود این ترکیب کردستان در ایران بدرخشد.

وی علت رای مردم کردستان به رئیسی را تبیین و روشنگری درباره مشکلات استان از جمله اقتصاد ناکارآمد و آزاردهنده دانست و افزود: این اقتصاد وضعیت تورمی را به وجود آورده که همه در مضیقه و تنگنا قرار گرفته اند و بیکاری وضعیت بسیار سیاهی را برای جوانان ایجاد کرده است.

این فعال سیاسی و مدنی در کردستان ادامه داد: تورمی که طبق اعلام مسئولان ۴۳ درصد بود در تمامی استان ها به یک میزان اثر گذار نیست و باید شاخص دیگری به اسم بیکاری در کنار تورم قرار گیرد تا درصد واقعی هر استان مشخص شود.

احمدی یادآور شد: در استان تهران تورم ۴۳ درصدی با بیکاری ۱۳ درصدی جمع شده اما در کردستان با ۳۴ درصد بیکاری جمع می شود که قطعا به یک اندازه اثرگذار نیست.

وی بیان کرد: استان کردستان طبق گزارشات رسمی در آسیب های اجتماعی مانند اعتیاد و طلاق نیز جزو استان های متوسط نیست بلکه در رده های اول قرار دارد.

این فعال سیاسی و مدنی در کردستان گفت: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، کردستان یک استان فرهنگی و مخزن حکمت است که بزرگانی همچون مستوره اردلان، آیت الله مردوخ، استاد حمدی، ماموستا شیخ الاسلام، عباس کمندی، هادی ضیاالدینی، فردین صادق ایوبی و عطا نهایی دلیلی بر همین فرهنگی بودن است و بر اساس وجود همچین مفاخر کُردی است که رئیسی کردستان را سرشار از مفاخر و منابع مکتوب عنوان می کند.

احمدی با بیان اینکه کردستان معدن غیرت است، اظهار کرد: زمانی که روس ها به ایران حمله کردند سنجر خان بنیه غیرت و ایستادگی را در مقابل اشغالگرها رقم زد، همچنین وجود بیش از ۵ هزار و ۴۰۰ شهید در کردستان بر تارک آسمان انقلاب اسلامی می درخشد.

وی افزود: مجموعه این افتخارات باعث شده که عنوان فرهنگی بودن را به کردستان نسبت دهند اما آیا پاسداست فرهنگی استان به این است که چندین جشنواره برگزار شود و چند عکس و اسلاید و ویدیو گرفته شود.

این فعال سیاسی و مدنی در کردستان ادامه داد: سینمای استان کردستان در تمام دنیا زبانزد بوده و طبق شاخص جهانی باید برای هر ۱۰ هزار نفر ۳۰۰ صندلی وجود داشته باشد در حالیکه جمعیت یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفری کردستان فقط 2 هزار صندلی دارد.

احمدی یادآور شد: کتاب به عنوان فرهنگی ترین بخش فرهنگ باید برای هر ۱۰۰ نفر ۸ متر فضای کتابخانه ای داشته باشد در حالی که در کردستان ۱.۶ است و باید برای هر نفر ۴ جلد کتاب وجود داشته باشد در حالی که نیم جلد است، دسترسی به فرهنگ وجود ندارد و اینکه با برگزاری چهار جشنواره عنوان فرهنگ را برای کردستان به کار ببریم شوخی بیش نیست.

وی دموکراتیزه کردن فرهنگ را مشخصه اصلی توسعه فرهنگی عنوان کرد و بیان کرد: این دموکراتیزه کردن یعنی دسترسی آسان، گسترده و یکسان برای تمامی احاد شروندان، اما آیا این دسترسی وجود دارد؟

این فعال سیاسی و مدنی در کردستان گفت: رهبر معظم انقلاب ۱۲ سال پیش وجود دو مشخصه زبان کردی و جوانان استان را به عنوان ثروت ملی معرفی کرد.

احمدی اظهار کرد: شاهنامه فارسی سرشار از لغاتی است که در ادبیات فارسی وجود ندارد اما در زبان کردی تلفظ می شود و این یعنی هویت ملی ایران زمانی حفظ خواهد شد که فرهنگ کُردی توسعه پیدا کند، اما برای این توسعه چه کارهایی به جز شعار انجام شده است؟

وی افزود: مقام معظم رهبری در سقز ثروت ملی دوم را جوانان کردستان عنوان کرد و افزود: جوانان تحصیل کرده کردستان مشغول کولبری هستند و جوانانی که توانایی کمتری دارند درگیر طلاق و اعتیاد و امثال آن هستند.

تهیه و تنظیم : سحر ملایی

کد خبر 11619

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha