به گزارش کردپرس، مسعود منصور در گفت و گو با خبرنگاران افزود: دستگاه قضایی امر قاچاق چوب را به عنوان یک جرم و ضرر قابل توجه به ذخایر چوبی تلقی کرده و با در نظر گرفتن اشد مجازات به عاملان آن زمینه کاهش قاچاق چوب را در کشور فراهم کند.
او ادامه داد: تشدید اقداماتی حفاظتی، اجتماعی کردن موضوع قاچاق چوب، اهمیت دادن به زراعت چوب و استفاده از جوامع محلی عواملی است که می تواند ذخایر چوب کشور را حفظ و از میزان قاچاق آن کم کند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: در ۲ سال گذشته بیش از ۲۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی ملی و عرصه های دیگر سطح کشور زیر کشت زراعت چوب رفته و جهش بسیار خوبی در این زمینه انجام شده است.
منصور با بیان اینکه در سال جاری حدود ۴۰ هزار هکتار از اراضی ملی و سایر عرصههای غیر ملی زیر کشت زراعت چوب قرار میگیرد افزود: باید با افزایش میزان زراعت چوب و تامین نیاز واحدهای چوبی به گونه ای عمل کرد که بازاری برای خرید قاچاق وجود نداشته باشد و در این صورت این معضل ریشه کن می شود.
وی تاکید کرد: زراعت چوب یکی از بزرگ ترین طرح های سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور برای حفاظت از جنگل ها و منابع طبیعی است که با اجرای آن تلاش شده ضمن ایجاد فرصت های شغلی جدید، درآمدزایی برای جوامع محلی، تامین مواد اولیه صنایع سلولزی، تامین نیاز صنایع چوبی کشور، از تخریب جنگل ها جلوگیری شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور روز گذشته در سفری یک روزه به مهاباد ضمن کلنگ زنی ساختمان مدیریت و حفاظت پارک جنگلی "ماموستا هه ژار" این شهرستان از عملیات اجرایی این طرح از نزدیک بازدید کرد.
نظر شما