به گزارش کردپرس، محمد مهدی شهریاری در مراسم گرامیداشت سالروز بمباران شیمیایی سردشت گفت: به حق توسط جمهوری اسلامی ایران این روز به روز ملی مبارزه با سلاح های شیمیایی و میکروبی نامگذاری شده که سالگرد گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و جانبازان عزیز و غیوری است که صدای مظلومیتشان بر تارک تاریخ نقش بسته است.
وی افزود: خود را مکلف و موظف به تغییر در سیمای آبادانی این سرزمین می دانیم و در این راه از هیچ کوششی دریغ نمی ورزیم، آبادانی و توسعه شهرستان سردشت متفاوت تر از قبل به همت شما مردم و مسئولین در دستور کار قرار گرفته تا زدودن رخت محرومیت بتواند تسکین دهنده آلام و تاول های مردم باشد و ریه هایش در فضای آکنده از برابری و توسعه به تنفس درآید.
شهریاری ادامه داد: با وجود همه تلاش هایی که برای کاستن از آلام مردم مقاوم سردشت رخ داده اما این اتفاقات کافی نبوده و دولت تدبیر و امید در راستای قدردانی از رشادت و صبوری این مردم نجیب فعالیت هایی را در خصوص تامین نیازهای بهداشتی درمانی، پرونده های ایثارگری، ساخت یادمان، بهبود شاخص های حمل و نقلی و... اجرا و دردست اقدام دارد که امیدواریم با تکمیل این روند و تداوم آن بتوانیم سهمی اندک در تکریم این مردم رشید عهده دار شویم.
وی با بیان اینکه سردشت می تواند نماد جهانی عاری از سلاح شیمیایی لقب بگیرد، گفت: سردشت اولین شهر قربانی فاجعه شیمیایی، فقط نماد مظلومیت ایران نیست، نماد برخورد دوگانه مجامع بین المللی در جهت تامین منافع ابرقدرت ها نیز هست. به طور قطع همت والای مردمانش، زیبایی ها و داشته های خدادایش توان آن را دارد تا این سرزمین انگور سیاه و آبشار شلماش را به عنوان مقصدی امن و خاطره انگیز برای گردشگران فراهم سازد.
استاندار آذربایجان غربی اظهار داشت: ایران بارها و بارها اعلام کرده که سلاح هسته ای و کشتارجمعی که مدعیان دروغین حقوق بشر ید طولانی در استفاده از آن دارند، در دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران قرار نداشته و با اینکه خود قربانی تروریسم و سلاح های شیمیایی است اما همواره مخالف کاربرد چنین سلاح هایی بوده است.
مقام عالی استان اضافه کرد: گرامیداشت سالروز بمباران شیمیایی سردشت فرصت مغتنمی است تا ضمن تلاش برای جهانی عاری از سلاح شیمیایی، مسئولیت جامعه بین المللی در قبال آلام و رنج های مصدومین این جنایت جنگی یادآوری شود و به منظور جبران بخش ناچیزی از صدمات وارده به مصدومین شیمیایی و خانواده های آنها با احساس مسئولیت به وظیفه حقوقی و اخلاقی خود در این رابطه عمل کنند.
وی با اشاره به عملکرد بنیاد شهید تاکید کرد: آذربایجان غربی این کهن دیار عرصه مقاومت و ایثار با فرهنگی غنی و تاریخ ساز در ۸ سال دفاع مقدس همواره نقشی بی بدیل داشته و اقوام و ادیان این سرزمین در دفاع از ایران رشادت هایی ماندگار خلق کرده اند. بنابراین بنیاد شهید در پذیرش جانبازان سردشت که تعداد زیادی از آنان هنوز هم در انتظار پذیرش پرونده شان هستند بروکراسی هارا کنار بگذارد.
به گزارش کردپرس، هم اکنون مراسم بزرگداشت یادوخاطره شهدای بمباران شیمیایی سردشت با حضور معاون حقوقی و سخنگوی وزارت امورخارجه، معاونین بنیادشهید و امورایثارگران کشور، استاندار آذربایجان غربی و جمع کثیری از مهمانان در سردشت برگزار می شود.
نظر شما