طرح ملی «تاپ» در ارومیه رونمایی شد

سرویس آذربایجان غربی- طرح ملی توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار موسوم به «تاپ» با هدف بررسی و حل مشکلات فنی واحدهای صنعتی و تولیدی در ارومیه رونمایی شد.

به گزارش کردپرس، معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزیر صنعت، معدن و تجارت در آذربایجان‌غربی پنجشنبه (20 تیر) در مراسم رونمایی از طرح ملی «تاپ» گفت: صنعت در سطح جهانی رو به پیشرفت و حرکت به سمت دیجیتالی شدن است. قطع وابستگی از فروش نفت و مواد خام باید با تولید و اتکا بر اقتصاد دانش‌بنیان به سمت هوشمندسازی حرکت کند.

برات قبادیان با اشاره به اینکه تربیت دانشجو باید بر اساس نیاز بازار و صنعت انجام شود، اظهار کرد: پنج میلیون دانشجو در کشور وجود دارد پس باید سیاست تقاضامحور هم در جامعه رواج پیدا کند. همچنین پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشگاهی باید بر اساس نیاز بنگاه‌های اقتصادی و نیاز صنعت کشور کلید بخورد زیرا این امر برای اقتصاد کشور مهم است.

وی تاکید کرد: دانشگاه‌های نسل چهار ما باید ماموریت‌گرا و مسؤولیت‌پذیر باشند زیرا علمی که نفع نداشته باشد و تولید ثروت نکند، به درد نمی‌خورد. در حال حاضر صنعت به دانشگاه اعتماد ندارد و دانشگاه نیز به صنعت اعتقادی ندارد اما باید ارتباط مناسبی بین آن‌ها ایجاد شود.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص اهداف اجرای طرح ملی تاپ گفت: طرح ملی تاپ می‌تواند رونق تولید را برای اقتصاد کشور به ارمغان بیاورد و به راه‌اندازی واحدهای تحقیقی و توسعه‌ای کمک کند.

در ادامه این همایش سرپرست سازمان صنعت، معدن وتجارت استان آذربایجان غربی گفت: در طرح تاپ دانش آموختگان مشمول خدمت سربازی که تمایل دارند خدمت سربازی خود را در بنگاههای اقتصادی بگذرانند می توانند با ثبت نام در این سامانه خدمت مقدس سربازی خود را در واحد های صنعتی بگذرانند.

محمد دهقان افزود: همچنین دانشجویان تحصیلات تکمیلی که تمایل دارند پایان نامه های خود رو بصورت مساله محور انجام دهند و داوطلبان یا اعضا هیات علمی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی که مایلند در قالب پسا دکترای صنعتی و فرصت مطالعاتی در بنگاه های اقتصادی صنعتی و معدنی به صورت مشارکتی فعالیت کنند سامانه تاپ این امکان را ایجاد خواهد کرد.

وی با بیان اینکه طرح «تاپ» پل ارتباطی بین صنعت و دانشگاه است، گفت: ۴۸ واحد تحقیق و توسعه در واحدهای تولید آذربایجان‌غربی فعال است که ۲۳ واحد تحقیقی از این تعداد در سامانه تاپ ثبت‌نام کردند و تاکنون ثبت‌نام ۱۷ واحد قطعی شده است.

به گزارش کردپرس، در پایان این همایش با هدف بررسی و حل مشکلات فنی واحدهای صنعتی و تولیدی، طرح ملی توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار موسوم به «تاپ» رونمایی شد.

طرح ملی تاپ (توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار) از چهار بخش دانشجوی تاپ، بنگاه، اساتید تاپ و سرباز تاپ تشکیل شده است؛ در این طرح تلاش می‌شود که ارتباط بین دانشگاه و بخش تولید و جوانان علاقه‌مند به بخش اقتصادی و جویای کار تقویت شود.

کد خبر 123790

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha