به گزارش خبرنگار کردپرس، فتاح آزور، رئیس اداره بهزیستی پیرانشهر ضمن اعلام این خبر گفت: متأسفانه امروزه اعتیاد بعنوان یک بلای خانمانسوز در جامعه بویژه در بین جوانان و نوجوانان آینده جامعه را کاملاً به خطر انداخته است و در صورت عدم توجه و کنترل از طرف خانواده ها می تواند آینده فرد و جامه را کاملاً به خطر بیاندازد.
او ادامه با اشاره به درمان اعتیاد اظهار داشت: بر اساس بررسی های بعمل آمده در رابطه با اعتیاد درمان دارویی متأسفانه دارو تنها ۱۰ درصد تاثیر بر ترک اعتیاد دارد و ۹۰ درصد درمان مربوط به روان فرد است.
آزرو ضمن اشاره به اینکه اعتیاد سر منشاء بسیاری از آسیب های اجتماعی است، افزود: ۵۵ درصد موارد طلاق مربوط به اعتیاد است، همچنین پرونده ۷۰ درصد زندانیان با اعتیاد در ارتباط است
رئیس بهزیستی پیرانشهر در ادامه عنوان کرد: آمار نشان می دهد که درصد بالایی از جوانان حداقل با سیگار درگیر هستند و مشکل اصلی در این موارد که در نهایت به اعتیاد مواد مخدر منتهی می شود ناشی از تاخیر ۵ ساله در متوجه شدن سایر افراد خانواده نسبت به اعتیاد اعضای خانواده می باشد.
این مسئول پیرانشهری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این مهم که ۶۰ درصد اعتیاد از طریق پیشنهادات دوستی انجام می شود، تأکید کرد: بیشتر از ۹۵ درصد افرادی که ترک اعتیاد می کنند متاسفانه مجدداً به مصرف بر می گردند همچنین ۶۰ درصد انواع جرائم در ارتباط با مواد مخدر و اعتیاد است و جالب اینکه در رابطه با اعتیاد درمان دارویی تنها ۱۰ درصد تاثیر بر ترک اعتیاد دارد و ۹۰ درصد درمان مربوط به روان فرد است.
رئیس اداره بهزیستی پیرانشهر در ادامه سخنان خود ضمن اشاره به اینکه هم اکنون دو مرکز ترک اعتیاد سهند و موکریان در سطح شهرستان فعال هستند، تصریح کرد: طی بررس های انجام شده بیشترین مصرف مواد مخدری که در شهرستان مصرف می شود از نوع هروئین و ترامادول تریاک و شیشه و یا به صورت ترکیبی است و از عمده دلایل مصرف ترامادول در جوانان مسائل جنسی است که متاسفانه افرادی که استفاده می کنند از عواقب آن اطلاعی ندارند.
آزور در خاتمه یادآور شد: اعتیاد یک معضل اجتماعی همه گیر است که نیازمند همت همگانی برای ریشه کن کردن و یا کم رنگ کردن آن است و لازم است کلیه دستگاه های متولی و درگیر با این معضل پای کار آمده و نسبت به ریشه کنی این بلای خانمانسوز اقدام کنند.
نظر شما