به گزارش خبرگزاری کردپرس، دکتر مهتاب شاهماری در مورد این خبر توضیح داد: با توجه به توریسم درمانی در کشور و استقبال زیاد اتباع عراقی برای درمان و انجام عملهای جراحی از استان، متأسفانه در برخی مواقع دیده شده بعضی از این بیماران داروهایی که با ارز دولتی تهیه شده را میخواهند به خارج از کشور ببرند.
وی افزود: در این خصوص بعضی از داروهایی که اهمیت دارند تعرفه توریست درمانی برای آنها مشخص میشود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام خاطرنشان کرد: کمبود و یا کاهش برخی اقلام دارویی همواره و در شرایط عادی کشور هم وجود داشته و دارد، اما برای کاهش اثرات تحریمها در بازار دارویی کشور، تصمیمات مناسبی از سوی دولت اتخاذ شده است.
وی ادامه داد: به همین دلیل در خصوص خروج دارو از مرز حساسیت خاصی وجود دارد و افراد باید داروهایی که به همراه دارند را ابراز کنند تا مشکلی در خصوص ممانعت از خروج آنها بعمل نیاید و ما آنها را با عنوان قاچاق تلقی نکنیم.
معاون دانشگاه علوم پزشکی ایلام افزود: تمهیداتی در خصوص بیماران عراقی که برای درمان وارد کشور میشوند اندیشیده شده که مشکلی در این زمینه وجود نداشته باشد زیرا برگشت این بیماران و داروهای آنان از مرز مشکل است.
شاهماری گفت: در خصوص برخی از داروها با توجه به حساسیتهای ویژه ای که هست و به عنوان نیاز حیاتی بیماران داخلی محسوب میشوند تدابیری اندیشیده شده که همچون برخی شیرخشک های رژیمی که با کد ملی نوزاد تأمین میشوند این داروها نیز در سامانه ثبت شوند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با بیان این که بیماران میتوانند کمبودهای دارویی را از طریق سامانه ۱۹۰ اعلام و پیگیری کنند، گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایلام از تمام ظرفیتهای قانونی خود جهت تأمین داروی بیماران استفاده خواهد کرد.
نظر شما