به گزارش کردپرس، به نقل از استانداری آذربایجان غربی؛ محمد مهدی شهریاری در نشست با احزاب و تشکل های سیاسی استان، اظهار کرد: شرایط خاص و متفاوت کشور ایجاب می کند تا وحدت و همدلی بیش از پیش تقویت و جاری شود، امروز جامعه نیازمند تزریق امید است و نقش احزاب و تشکلهای سیاسی در این امر بسیار حائز اهمیت بوده چرا که ناامیدی اثرهای منفی بر روند توسعه دارد.
وی گسترش فرهنگ حزبی را در کشور زیربنای توسعه سیاسی دانست و افزود: در روزهای نخستی که افتخار خدمتگذاری به مردم آذربایجان غربی نصیب بنده شد از هم گسستگی بسیاری در بین احزاب وجود داشت و این مسئله برای بهبود روند توسعه استان شایسته نبود.
شهریاری با بیان اینکه کارکرد احزاب نباید فصلی و معطوف به موسم انتخابات باشد، تاکید کرد: افتتاح خانه احزاب در آذربایجان غربی راهکاری موثر برای تحرک و پویایی احزاب و نقش آفرینی آن ها در روند بیش از پیش توسعه استان است و برگزاری سه نشست با دبیران احزاب و تشکل های سیاسی از ابتدای سالجاری، نشست های جداگانه با احزاب و راه اندازی خانه احزاب بیانگر نگاه ویژه مدیریت استان به کارکرد احزاب است.
وی تصریح کرد: با وجود همه کارشکنی های بین المللی و بعضا داخلی ثبات سیاسی و اقتصادی روز به روز در کشور مستحکم تر می شود. امروز همه احزاب و گروه های سیاسی باید با دمیدن بر امید در جامعه نسبت به جلب مشارکت در انتخابات و پرشور کردن این فضا جهت رقابتی قاتونمند و مشارکتی مثال زدنی اقدام نمایند.
مقام عالی استان دیدگاه و سیاست استانداری در قبال اقوام و ادیان در استان را سیاست های دولت دانست و افزود: برخلاف عده ای که تنوع قومی را تهدید می دانند معتقدیم این تنوع فرصتی مغتنم برای توسعه است و بر همین اساس خود را مجری سیاستهای دولت می دانم و توجهی به کارشکنی ها ندارم.
وی ادامه داد: تا جایی که می توانیم باید نسبت به حل گسست های اجتماعی و کاهش تنش ها کمک کرد.
شهریاری در خصوص آخرین وضعیت بکارگیری زنان در مناصب مدیریتی گفت: در این استان زنان در مناصبی چون بخشدار و معاون فرماندار و مدیرکل و معاون در ادارات مشغول به کارند و در سازمانهای مختلف نیز معرفی و پیگیری انتصاب چندنفر از زنان توانمند استان برای مدیرکلی برخی ادارات را در نظر داریم.
شهریاری با اشاره به تشکیل پارلمان مشورتی بانوان در شهرستان ها افزود: در آینده نزدیک پارلمان مشورتی استان نیز برگزار می شود. همچنین پیگیر انتصاب زنان در پست های مدیریتی هستیم اما بخشی از تعلل ها به برخی دیدگاه های منفی و نیز بررسی های زمانبر وزارتخانه های مربوطه ارتباط دارد.
استاندار آذربایجان غربی در ادامه به ریشه کن کردن رانت ایجاد شده در فروش سهمیه سوخت مرزنشینان اشاره کرد و گفت: آذربایجان غربی ۱۲ هزار تن سهمیه سوخت دارد که این میزان از سهمیه پرداختی به استانهایی چون خراسان رضوی،ایلام،خوزستان،سیستان و بلوچستان،کردستان و کرمانشاه بیشتر است.
وی ادامه داد: بر اساس مصوبه هیات دولت باید درآمد حاصل از فروش سوخت به حساب مرزشینان ساکن در نوار ۲۰ کیلومتر مرز واریز شود.
شهریاری گفت: در طول ۳ سال قبل از شروع بکار بنده استانداری ۱۵ میلیارد تومان از قبل فروش سهمیه سوخت درآمد داشت که ۵ میلیارد آن در دو نوبت آنهم برای هر خانوار ۱۰۰ هزارتومان برای ۲۵ هزار خانوار ساکن در نوار ۲۰ کیلومتر مرزی شهرستانهای اشنویه،سردشت و پیرانشهر واریز شده بود.
مقام عالی استان ادامه داد: سهمیه سوخت استان در مرداد ۹۶ به ۸۰ هزار تن،در شهریور ۹۶ به ۷۰ هزار تن و همان روزی که بنده معارفه شدم ۴۰ هزار تن سهمیه سوخت به برخی افراد واگذار شده بود.
وی با بیان اینکه بسیاری این مجوزهای سوخت مرزشینان را در بنگاه های معاملاتی خرید و فروش می کردند و از این راه درآمدهای میلیاردی کسب می کردند گفت: این وضعیت آشفته باعث شد تا روند را محدود و قانونمند کنیم و در این راستا در دو سال گذشته ۴۵۰ میلیارد تومان از محل سهمیه سوخت به خزانه واریز و ۹۷ میلیارد تومان نیز برای ۸۵ هزار خانوار ساکن در نوار ۲۰ کیلومتر مرز هزینه شد.
استاندار آذربایجان غربی تصریح کرد: از مجموع ۹۷ میلیارد تومان، ۷۰ میلیارد تومان بر اساس مصوبه هیات دولت به حساب خانوارهای ۲۰ کیلومتر نوار مرزی واریز و مابقی هم برای تغذیه رایگان دانش آموزان در همین مناطق،بیمه حوادث منازل روستایی،بازگرداندن بازماندگان از تحصیل به چرخه علم آموزی، هزینه پیش دبستانی ها و نیز کمک به ۳ هزار دانش آموز بی بضاعت تحت پوشش کمیته امداد و کمک به بیماران صعب العلاج مناطق نوار مرزی تخصیص یافت.
وی در ادامه این نشست در پاسخ به سوالی مبنی بر نحوه تعامل با نمایندگان مجلس، ضمن تاکید بر اصل استقلال قوا تصریح کرد: نمایندگان مجلس چون نمایندگانی برآمده با رای و نظر مردم هستند محترم می دانیم و تا به امروز هم در فضایی همدلانه از نکته نظرات آنان در روند توسعه استان بهره گرفته ایم اما این مسئله به معنای سپردن امور به نمایندگان نیست.
شهریاری گفت: همه تلاش ما تقویت اتحاد مابین نمایندگان مجلس برای همصدا شدن در روند توسعه ملی و استانی است.
نظر شما