به گزارش کردپرس؛ معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با حضور در دومین جلسه شورای اداری شهرستان دهگلان پس از شنیدن برخی مشکلات مربوط به این شهرستان از زبان مدیران اظهار کرد: اگر در شهرستان مانعی برای زندگی همراه با آرامش هست باید با دست شما برداشته شود. در جلسه شورای اداری باید سخن از هم نوایی و هم افزایی باشد چرا که این جلسه، جلسه گله گذاری نیست.
«محمدباقر الفت» خطاب به مدیران حاضر در این جلسه گفت: از مدیران می خواهم که جایگاه و شئونات جلسه شورای اداری را حفظ کنید و به این اطمینان برسید که تصمیم گیرندگان شما هستید.
وی با اذعان به وجود مشکلات اقتصادی در کشور گفت: با کمال تاسف ما در امنیت اقتصادی دچار ضعف هستیم و در همین راستا نیز مقام معظم رهبری منشوری را منتشر کردند که بیانیه گام دوم است. این بیانیه یک خصیصه دارد و آن ارائه راه حل مشکلات کشور در چند سال محدود آینده است و مدیران باید این منشور را مورد توجه قرار دهند.
به اعتقاد معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در جمهوری اسلامی، درد آشنا زیاد است. همه از مشکلات موجود در کشور صحبت می کنند اما به ندرت کسی راه حلی برای رفع این مشکل ارائه می دهد.
بنا به گفته وی، نگاه مدیران به این منشور باید از شعار دادن فراتر برود این منشور راه حل است و راه را برای ما روشن کرده که باید از ظرفیتش استفاده کرد.
وی با تاکید بر ارائه راهکار در جلسات شورای اداری عنوان کرد: زمان کلی گویی به پایان رسیده است. یادمان نرود که ما مدیر هستیم و اگر هر بار در جلسه شورای اداری کلی گویی کنیم وقت را تلف کرده ایم.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری تصریح کرد: اقتصاد ضعیف، نظام سیاسی ما را ضعیف می کند.
«الفت» در ادامه سخنان خود خواستار توجه مدیران به ارائه رهکار عملی در رفع مشکلات شد و گفت: ارائه راه حل برای رفع مشکلات مردم، فکر و پایمردی می خواهد. از عدالت صحبت کردن، فکر نمی خواهد بلکه فقط کافی است دو جلد کتاب قانون اساسی و یا چند مقاله از اینترنت بخوانید، بنابراین صحبت کردن از عدالت لزوما به ما نمی گوید که ما عادل هستیم.
وی با اشاره به ظرفیت بالای شهرستان دهگلان در تولید محصولات کشاورزی و عدم توان برای صادرات آن گفت: حرف زدن درباره عدالت آسان است اما ارائه راهکار در جلسه برای صادر کردن محصولات به عراق سخت است.
«محمدباقر الفت» یکی از کارهای ریشه ای را که می توان انجام داد رفع فقر دانست و اظهار کرد: امروز فقر یک خط سیاه بزرگ بر روی نظام انداخته که نمی توانیم از این نظام دفاع کنیم.
وی با تاکید بر اینکه نظام ما را استخدام کرده است که این خط را پاک کنیم، گفت: اگر مردم فقیرند ناشی از ناکارآمدی ماست که نمی توانیم طراحی کنیم و مردم را به سمت تولید ثروت سوق دهیم.
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه خواستار توجه مدیران به مقوله گشایش در اقتصاد مردم شد و گفت: توجه به اقتصاد به معنای فراموش کردن ابعاد فرهنگی جامعه نیست مدیران فرهنگی و اعتقادی ما خوب کار می کنند و دلیل آن هم این است که همه می دانیم مردم با سختی زندگی می کنند اما شکم خود را با مال حرام، آلوده نمی کنند.
بنا به اعتقاد وی، مدیر هنرمند آن است که منابع ملی را حفظ کند و زمینه ای فراهم کند که مردم زندگی کنند.
وی در انتقاد نسبت به برخی سخت گیری ها و شدت عمل های مدیران در محروم کردن مردم از دستیابی به منابع ملی همچون زمین های اراضی و آب های ملی عنوان کرد: آیا دنیا ملتش را به این شدت محروم می کند؟ اسلام می گوید شما درباره انفال چگونه برخورد کنید؟
وی خطاب به این مدیران گفت: باید مدیریت صحیح منابع داشته باشیم تا مردم بتوانند از این منابع استفاده کنند بنابراین باید نگاهمان را نسبت به موضوعات و نوع وظایفمان تغییر دهیم.
وی با اشاره به سخنان یکی از مدیران که گله مند از وضعیت نامناسب واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی دهگلان بودف اظهار داشت: کشور ما یک کشور صنعتی نیست و یک گذشته صنعتی نداشته ایم از سال 42 تلاش کرده ایم تا صنایع مونتاژ را وارد کشور کنیم بنابراین مردم ما تجربه صنعت کاری و شرکت کاری ندارند و ما هم اجازه ندادیم که صنعتگرها در کنار سرمایه گذارها تعریف شوند.
وی خطاب به تمام مدیران حاضر در این جلسه شما برای رسیدن به مدیریت و نشستن بر این صندلی، تلاش زیادی کرده اید الان که به مدیریت رسیده اید کاری کنید
به گفته «الفت» قوه قضاییه مکلف به همکاری با قوه مجریه شده است. وی در همین خصوص گفت: ما در قوه قضاییه مکلف شده ایم در کنار قوه مجریه قرار بگیریم و مشکلات مردم را رفع کنیم ما نمی خواهیم به جای شما مدیریت کنیم بلکه می خواهیم کمک کنیم.
وی در ادامه همین سخنان خود اظهار داشت: ما به دنبال این هستیم که ریسک پذیری شما را بالا ببریم از دستگاه قضا هراس نداشته باشید چرا که ما بزرگترین مدافع مدیران هستیم اگر پاکدست باشند.
نظر شما