به گزارش خبرگزاری کُردپرس، محمود الله مرادی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه کردستان، به برنامههای هفته امر به معروف و نهی از منکر در سنندج اشاره کرد و اظهار داشت: اولین هفته ماه محرم، هفته امر به معروف و نهی از منکر است اما فریضه امر به معروف را نمی توان به یک هفته خلاصه کرد و انسان با گذرهر ثانیه باید احساس مسئولیت نسبت به خود و جامعه داشته و برای درست انتخاب کردن و پاسداری ارزش های دینی در راه خدمت تلاش کند.
وی، امر به معروف و نهی از منکر را بهترین حرکت اجتماعی برای اصلاح جامعه به عنوان یک مسیر درست دانست و افزود: در روایتی از پیامبر اکرم آمده که انجام امر به معروف و نهی از منکر باعث شکوفایی اقتصادی، امنیت در مرزها و حاکم شدن اخوت و برادری میشود و ترک این فریضتین هم باعث حاکم شدن اشرار خواهد شد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان باعنوان اینکه اشتباهات انسان درطول تاریخ نتیجه عدم تشخیص درست فریضتین امر به معروف و نهی از منکر است، این فریضه را سه مرحله قلبی، زبانی و یدی بیان کرد و افزود: مرحله قلبی و زبانی وظیفه آحاد مردم و مرحله یدی وظیفه حکومت است.
الله مرادی ادامه داد: فعالیت های ایجابی وظیفه ستاد امر به معروف و نهی از منکر است و خود ما باید مروج امر به معروف باشیم و در راستای شکل گیری معروفات و زدودن منکرات در جامعه تلاش کنیم .
وی با بیان اینکه فرهنگ تشکر و تذکر در جامعه ما جا نیفتاده است، افزود: امر به معروف و نهی از منکر تشکر از فعالیتهای مسئولین است و تذکر تلنگری برای برطرف کردن اشتباهات است و چنانچه در مسیر حق باشد استقبال می کنیم.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان خاطر نشان کرد: در هفته امر به معروف و نهی از منکر در هر شهرستان سه معروف و سه منکر احصاء شده و از توان اساتید برای برطرف کردن راه و روش منکرات در قالب برگزاری کارگاههای آموزشی استفاده میشود.
وی ادامه داد: جلساتی با شهرداری ها، دهیاری ها، بخشداری ها و فرمانداری ها برگزار شده تا از توان بهترین ها برای تذکر خیرخواهانه به مردم، این فریضتین را انجام دهد.
الله مرادی امر به معروف را خوب بودن و درست عمل کردن عنوان و تصریح کرد: اگر کسی در این مسیرحرکت کند و به او تعرض شود از او حمایت خواهیم کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای 300 برنامه آموزشی، پژوهشی و برنامه های کارگاه محور در سطح استان در هفته امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: این برنامهها در دهستان ها، روستاها، بخش ها، ادارات دولتی، مساجد و محلات در راستای برجسته کردن معروفات و زشت جلوه دادن منکرات است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان با بیان اینکه یکی از وظایف این استان احصاء منکرات و معروفاتی است که در سطح جامعه برجسته هستند، گفت: 77 آسیب توسط ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان شناسایی شده و برای رفع آنها برنامه ریزی شده است.
الله مرادی یکی از کارکردهای امربه معروف در سال جاری را مطالبه گری عنوان کرد و ادامه داد: باید روحیه مطالبه گری را در سطح جامعه افزایش داد و این مطالبه گری از مسئولین ومبتنی بر واقعیت و منطق باشد و در ترویج آن تلاش کنیم.
نظر شما