عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با کُردپرس با اشاره به وضعیت کولبری در مناطق مرزی کشور،اظهار کرد:نباید به اسم قاچاقچی به کولبر نگاه نشود بلکه باید آن ها را به عنوان کسانی ببینیم که در مرز خودشان از حداقل اشتغال لازم حداکثر استفاده را می برند.
وی ادامه داد:به نظر بنده کولبران از دو طرف مورد ظلم قرار گرفته اند.یکی از طرف قاچاقچیان که در شهرهای بزرگ و بویژه پایتخت ساکن هستند و قاچاق کالا را مدیریت می کنند که هم به اقتصاد و هم به معیشت مردم مرزنشین صدمه وارد می کنند.در حالی که الان خانواده کولبران عذا دارند قاچاقچیان بزرگ در حال خوشگزارانی در نقاط مختلف دنیا هستند.
وی افزود:ظلم دیگر از طرف دولتمردان انجام می شود که هنوز مشخص نیست چه برنامه ایی برای موضوع کولبری دارند.
نماینده مردم اسلام آبادغرب و دالاهو در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت کولبری در مرزها،توضیح داد:در حال حاضر کولبری با مجوز صورت می گیرد،هر چند ما بر اساس آماری که داریم در ازای هر یکمیلیارد تومان کالایی که بصورت قاچاق وارد کشور می شود تنها ۹ میلیون تومان سهم کولبران است.
فلاحت پیشه تصریح کرد:با وصف آن که دلالان و سود سرسام اوری به جیب می زنند اما همچنان می بینیم که قاچاقچیان از تسحیلات مختلف برخوردارند اما به کولبران هیچ اهمیتی داده نمی شود و این در حالی است که بیشترین آمار بیکاری در مناطق مرزنشین است.
نظر شما