به گزارش کُرد پرس ، اعضای انجمن تجلیل از مفاخر کردستان در راستای سلسله جلسات تقدیر از زحمات و خدمات نخبگان و مفاخر کردستان در محفلی ادبی و هنر از خدمات و زحمات چندین دهه ای سیداسماعیل حسینی شاعر و ادیب کردستانی تجلیل به عمل آمد.
یحیی صمدی دبیر انجمن تجلیل از مفاخر کردستان در این محفل اظهار کرد: تجلیل از خدمات و زحمات مفاخر و نخبگان استان امری مهم است که متاسفانه هنوز زحمات و خدمات بسیاری از مفاخر استان برای بسیاری از مردم ناشناخته است.
وی افزود: انجمن تجلیل از مفاخر کردستان طَی دو دهه فعالیت خود خوشبختانه توانسته است از زحمات و خدمات چندین نَفَر از مفاخر استان تجلیل به عمل آورد.
صمدی خاطرنشان کرد: انجمن تجلیل از مفاخر کردستان یک تشکل مردمی است و از همه همکاریها و حمایتهای ادارات متولی حوزه فرهنگ و هنر و همه کسانی که طَی دو دهه فعالیت این انجمن یاریگر ما بودهاند تقدیر و تشکر داریم.
کلثوم عثمانپور نیز در این مراسم اظهار کرد: سیداسماعیل حسینی عمر خویش را وقف تعالی فرهنگ و ادبیات کردی نموده است و خانواده ایشان نیز ادامه دهنده راه این شخصیت بزرگوار بودهاند و این مایه بسی افتخار است.
وی افزود: در دهه شصت در رادیو سنندج به عنوان نویسنده و گوینده افتخار همکاری با استاد حسینی را داشتم که بدون شک توانمندیها و استعدادهای بینظیر ایشان مایه مباهات برای همه کردستانیهاست.
عثمانپور اظهار داشت: استاد حسینی مرجع فعالان عرصه رسانه و ادبیات در حوزه علوم دینی و مبانی هویتی جامعه بوده و هستند و کمتر کسی در استان این جایگاه ویژه را دارد.
وی افزود: خدمات و تلاشهای چندین دهه ای استاد حسینی در عرصه ادبیات فارسی و کردی، علوم دینی و قرآنی شایسته والاترین تقدیرهاست و اخلاق حسنه ایشان الگویی بزرگ برای کارکنان رسانه ملی و فعالان عرصه رسانه و ادبیات کردستان است.
عثمانپور عنوان کرد: حضور فعال استاد حسینی در برنامههای زنده تلویزیونی و رادیویی همیشه موجب دلگرمی کارگردانان رسانه ملی بوده و حضور این شخصیت والا در رسانه ملی و حوزه ادبیات و فرهنگ کردستان غنیمتی بزرگ برای کردستانیهاست.
ماموستا رحیم لقمانی از نویسندگان و ادبای برجسته کردستانی نیز در این مراسم اظهار کرد: مبحثی که فعالان عرصه فرهنگ و ادبیات کردستان را امروز در اینجا جمع کرده است شخصیت، خدمات و تلاشهای استاد حسینی است.
وی افزود: حضور ادبا و مفاخر ما در رادیو زمینهساز پرورش نسلهای آینده بودهاند و امیدواریم در آینده نیز شاهد حضور مفاخری همچون استاد حسینی در رسانه ملی باشیم.
لقمانی خاطرنشان کرد: استاد حسینی در کنار خدمات ارزنده خویش در رادیو، در عرصه ادبیات کردی و فارسی نیز جایگاه ویژهای دارند و غزل نویسی توانمند و چیره دست در ادبیات کردی محسوب میشوند.
جلال شریعتی رئیس انجمن تجلیل از مفاخر کردستان نیز در این مراسم اظهار کرد: آقای حسینی از مفاخر کردستان است و بر خود واجب دانستیم که محفلی ویژه را برای تجلیل از خدمات و تلاشهای وی برگزار نماییم.
ایرج بهرامنژاد از گویندگان با سابقه رسانه ملی در کردستان نیز در این مراسم اظهار کرد: در دورانی که استاد حسینی امر گویندگی و نویسندگی برنامههای رادیو و تلویزیونی را انجام میدادند و افتخار همکاری با ایشان را داشتیم شاهد فضایی علمی، ادبی و پژوهشی در این عرصه بودیم و زحمات و خدمات ایشان در رسانه ملی برای همیشه ثبت و ضبط است.
وی افزود: گویندگی نیازمند سواد اجتماعی و استعداد ذاتی است و استاد حسینی در این عرصه الگویی تمام عیار هستند.
عبید رستمی معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان نیز در این مراسم اظهار کرد: جایگاه اجتماعی استاد حسینی نشان دهنده اعتماد مردمی به این شخصیت بزرگ فرهنگی است و تاثیر خدمات هویت بخش ایشان در جامعه ما شایسته والاترین تقدیرهاست
وی افزود: افرادی که نام نیک از آنان در جامعه نمود عینی دارد نشان از عاقبت بخیری و شخصیت والای آنهاست و استاد حسینی نمونه یک هنرمند و ادیب عاقبتبخیر است.
امین مرادی رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی کردستان نیز در این مراسم اظهار کرد: خدمات و تلاشهای انجمن تجلیل از مفاخر کردستان ثمره همدلی اصحاب فرهنگ، هنر و ادبیات کردستان بوده و تجلیل از مفاخر کردستان توسط این انجمن مردمی امری مهم و شایسته تقدیر است.
وی افزود: نسلهای مختلف مردم کردستان خاطرات بسیاری از خدمات و تلاشهای استاد حسینی در رادیو سنندج دارند و امیدواریم مسیر روشن و سرشار از عزت ایشان در رسانه ملی مورد الگوبرداری همیشگی باشد.
سیداسماعیل حسینی نیز در این مراسم از اعضای انجمن تجلیل از مفاخر کردستان برای برگزاری این مراسم تقدیر کرد و گفت: ما هرچه داریم از علما و مفاخرمان داریم و امیدوارم همه در خصوص حراست از مبانی هویتی و فرهنگیمان کوشا باشیم و احساس مسئولیت نماییم.
وی در ادامه سخنان خود به خاطرات دوران فعالیت در رادیو کرمانشاه و رادیو سنندج اشاره کرد و گفت: مفاخر عرصه فرهنگ و ادبیات کردی در رادیو چندین دهه در دوران قبل و بعد از انقلاب خدمات ارزندهای برای حراست از فرهنگ و ادبیات کردی انجام دادهاند و امیدوارم نام و تلاشهای این بزرگان برای آیندگان حفظ شود.
حسینی خاطرنشان کرد: اگر برنامههای رادیو در دهههای گذشته تاثیرگذار بود به دلیل حضور و تلاشهای نیروهای نخبه و توانمندش بود.
وی افزود: متاسفانه الان رسانه ملی به ویژه رادیو با مشکلات عدیدهای از لحاظ محتوایی مواجه است که امیدواریم این مشکلات و چالشها رفع شود.
حسینی اظهار داشت: گوینده باید فرهنگ داشته باشد و افرادی که در عرصه گویندگی رادیو و تلویزیون مشغول به فعالیت هستند باید به فرهنگ عامه اشرافیت داشته باشند.
وی افزود: مجموعه مقالات ارایه شده که طی چند دهه فعالیت خود ارایه کردهام نیز منتشر شده است و چندین اثر دیگر نیز به زبان کردی منتشر کردهام که در اختیار مخاطبان است.
استاد حسینی اظهار داشت: بنده از خانوادهای آیینی چشم به جهان گشودهام و بر خود واجب دانستهام که در عرصه هویت دینی و فرهنگی خویش قدم بردارم.
وی تاکید کرد: زبان، فرهنگ و ادبیات از جمله سرمایههای بزرگ ماست و باید از این سرمایهها حفاظت نماییم چرا که زیربنای توسعه جامعه ما فرهنگ است.
در پایان این مراسم به رسم برنامههای پیشین انجمن تحلیل از مفاخر کردستان، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از سیداسماعیل حسینی و همسرشان تجلیل به عمل آمد.
نظر شما