به گزارش خبرگزاری کردپرس،دکتر کریمیان در آیین امضاء تفاهم نامه همکاری بین کمیته امداد و دانشگاه علوم پزشکی با عنوان اینکه کرونا درآمد مردم را به شدت کاهش داده است افزود: نبود درآمد مناسب و فقر ناشی از آن یکی از عوامل به خطر افتادن سلامت مردم است که در این زمینه قشر نیازمند آسیب پذیرتر از دیگر اقشار جامعه هستند.
کریمیان با بیان اینکه کمک به بیماران نیازمند ، دارای سابقه و پیشینه درخشانی در بین کارکنان و حوزه دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام است تصریح کرد: مشکلات ناشی از کرونا امروزه چنین رویکردی را ضروری تر کرده است و امضای تفاهم نامه بین دانشگاه علوم پزشکی و کمیته امداد در راستای سرعت بخشیدن و فراگیرترشدن چنین رویکردی است
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی«ره» استان ایلام نیز در این نشست گفت: هم اکنون بیش از 800 مددجوی این نهاد که دارای بیماری خاص و صعب العلاج هستند برای پیگیر امورات درمانی خود نیازمند کمک و مشارکت افراد خیر و نیکوکار هستند.
قنبر موسی نژاد بیان کرد:مشکلات اقتصادی چند سال اخیر و نیز بیماری کرونا باعث شده است که این بیماران و نیز دیگر مددجویان در تأمین هزینه های درمانی و سلامت خود ناتوان و نیاز کمک افراد و یا دستگاههای دیگر باشند.
وی افزود: به دنبال بیماری کرونا و مشکلات اقتصادی ناشی از آن سال گذشته 46 درصد مراجعین به کمیته امداد افرادی بوده اند که برای نخستین بار به این نهاد مراجعه کرده اند و این مهم نشان دهنده فشار اقتصادی به قشر محروم جامعه و ضرورت داشتن مشارکت بیشتر افراد خیر در کمک به این افراد نیازمند است.
مدیرکل کمیته امداد ایلام ادامه داد: از آنجایی که امکانات کمیته امداد متناسب با نیازهای درمانی سنگین جامعه مددجویی نیست و از لحاظ دیگر بر اساس مصوبه مجلس حوزه بیمه و درمان قشر مددجو به بیمه سلامت واگذار شده است بنا براین مشارکت افراد خیر و نیکوکار جامعه در کمک به این بیماران نیازمند بسیار ضروری است.
موسی نژاد به امضاء تفاهم نامه بین کمیته امداد و علوم پزشکی استان اشاره کرد و گفت: اگرچه که در گذشته در زمینه کمک به کودکان دارای سوء تغذیه و برخی دیگر از بیماران مددجو و نیازمند بین کمیته امداد و مراکز درمانی استان همکاری های خوبی وجود داشته است ، امضائ این تفاهم نامه می تواند همکاری های این دو دستگاه را گستره تر و هموارتر نماید.
وی با عنوان اینکه ساماندهی نظام خیر و احسان یکی از اهداف مهم کمیته امداد است تصریح کرد: راه اندازی مرکز نیکوکاری توسط جامعه خیرین سلامت استان ایلام در قالب این تفاهم نامه گام مهمی در همین راستا خصوصا در زمینه های نیکوکاری در حوزه درمان و سلامت است که قطعاً منجر به خدمات ماندگاری در حوزه سلامت به نیازمندان است.
در ادامه این نشست تفاهم نامه همکاری با محوریت راه اندازی مرکز نیکوکاری در دانشگاه علوم پژشکی به منظور مشارکت نیکوکاران در کمک به بیماران نیازمند و نیز ارائه خدمات جامعه خیرین سلامت به قشر مددجو و نیازمند استان بین مدیرکل کمیته امداد استان ایلام و رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان امضاء شد.
نظر شما