به گزارش کردپرس، ملابختیار با شرکت در یکی از برنامه های تحلیلی شبکه تلویزیونی روداو، با اشاره به اینکه پیشتر و در سال 2014 خروج آمریکا از افغانستان را پیش بینی کرده، گفت که این اقدام آمریکا قابل انتظار بود و از سوی دیگر دولتی که در افغانستان تشکیل شد، دولتی تازه کار بود هنوز به درستی پایه ریزی نشده بود.
عضو شورای عالی سیاسی و منافع اتحادیه میهنی، درباره مرحله بعد از بر سر کار آمدن طالبان در افغانستان گفت که باید به این گروه فرصت داده و عملکرد آنان بررسی شود؛ زیرا این گروه از راه های دمکراتیک بر سر کار نیامده و گروهی مسلح است که در نتیجه شکست آمریکا در تشکیل دولتی مدرن و دست کم نیمه دمکراتیک در افغانستان، توانست بر سر کار بیاید.
وی اشاره کرد دولتی که در افغانستان تشکیل شده بود، دارای 300 الی 350 هزار نیروی مسلح و نظامی بود، اما از این تعداد 200 هزار تن حقوق بگیران غیرشاغل و نیروهای غیرواقعی بودند، همچنان که در عراق نیز شرایط مشابهی وجود دارد و به جز آن نیز فساد گسترده در تمامی ارکان حکومت افغانستان نفوذ کرده بود.
ملا بختیار خاطر نشان ساخت هنوز مشخص نیست که طالبان تا چه اندازه به وعده هایی که می دهد، عمل خواهد کرد و یا چه درصدی از مردم افغان را به همراه خود دارد، اما این وعده ها از دولتی که در 11 سال گذشته بر سر کار بوده بهتر است.
نظر شما