تحول دیجیتال و اقتصاد هوشمند ضرورت اقتصاد امروز کشور است

سرویس ایلام - معاون امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزیر امور اقتصادی و دارایی در نشست شورای هماهنگی بانک ها و بیمه های استان ایلام اظهار داشت: تحول دیجیتال و اقتصاد هوشمند ضرورت اقتصاد امروز کشور است.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، عباس معمارنژاد تحول دیجیتال باید در سیستم های اقتصادی پیگیری شود زیرا با الکترونیکی کردن سامانه ها فرق دارد و در این راستا باید آموزش های لازم ارایه شود.

وی افزود: دیجیتالی شدن با الکترونیکی شدن سامانه ها فرق دارد ، در دیجیتال سازی باید هر سازمان مدل کسب و کار خود را تبیین، ساده سازی و مستندسازی و از فناروی های نوین در راستای خدمات رسانی به مردم به استفاده کند.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: بدون شک اصلاح فرآیندها منفعت و سودآوری را برای بانک ها و بیمه ها بیشتر و بسیاری از هزینه های جاری آنها را حذف می کند.

معمارنژاد گفت: تحول دیجیتال در راستای اقتصاد هوشمند نیاز ضروری جامعه است که باید صورت گیرد و از فناوری های نوین در راستای تحول و پیشرفت اقتصاد استفاده شود.

وی اضافه کرد: بهبود فضای کسب و کار از اولویت های وزارت اقتصاد است و باید دستگاه های های تابعه این وزارتخانه در راستای بهبود این رویه از اقتصادهای نوین جهانی متناسب با شرایط و نیازهای کشور الگو بگیرند.

معاون امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزیر امور اقتصادی و دارایی به ضرورت فراگیری آموزش های تخصصی مرتبط با مشاغل مالی تاکید کرد و گفت: تحول دیجیتال در راستای اقتصاد هوشمند نیاز امروز است و کارمندان بانک، گمرک و بیمه ها باید آموزش های تخصصی حوزه کاری خود را فرا بگیرند.

واحدهای تملیکی راکد ایلام تعیین تکلیف شوند

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان ایلام نیز در این نشست گفت: در استان ایلام تا پایان سال ۹۷ مبلغ ۶۴ هزار و ۹۰ میلیارد ریال سپرده در بانک ها جذب و ۵۷ هزار و ۱۲۰ میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک پرداخت شده است

قدرت فیض الهی افزود: از لحاظ سپرده ۳۱ صدم درصد سپرده های بانکی کشور در ایلام قرار دارد درحالیکه ۱.۷ درصد کل تسهیلات اعطایی کشور را پرداخت کرده است.

وی با بیان اینکه اکنون ۳۲ شعبه بانکی و شعبه بانکی ۲۲۲ شعبه در استان فعال است، عنوان کرد: مطالبات و معوقات بانک های استان چهار هزار و ۳۷۰ میلیارد ریال که پنج درصد کل مانده تسهیلات بانکی است و نسبت تسهیلات به سپرده ها ۸۲ صدم درصد در کشور است.

وی همچنین در خصوص شرکت های بیمه ای استان نیز گفت: ۲۸۷ میلیارد ریال حق بیمه واحدهای تولیدی در استان سال قبل اخذ شده و ۲ هزار و ۴۴میلیارد ریال خسارت بیمه ای پرداخت شده است.

وی میزان ضریب نفوذ بیمه در ایلام را ۲.۳ درصد اعلام کرد و گفت: استان ایلام در رتبه ۲۲ کشور واقع است و با سرانه حق بیمه چهار هزار و ۴۰۰ ریال ، رتبه دهم را دارا است.

وی بیان کرد: واحدهای تملیکی راکد از دیگر مشکلات بانک ها هستند که نیاز است هر چه سریعتر تعیین تکلیف شوند.

وی همچنین خواستار افزایش اعتبار در تبصره ۱۸ شد و گفت: خط اعتبار ویژه ای برای واحدهای تولیدی استان در نظر گرفته شود تا بتوان از واحدهای تولیدی حمایت بیشتری شود.

کد خبر 158736

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha