به گزارش کردپرس، وبدا نوشت؛ سعیدی در جلسه هماهنگی راه اندازی مجدد پد بالگرد اورژانس هوایی تکاب اظهار کرد: با استاندارد سازی پد و راه اندازی مجدد و پوشش اورژانس هوایی با همکاری و مساعدت اورزانس هوائی استان زنجان می توان در راستای ارائه خدمت به مردم و مخصوصاً به بیمارانی که زندگی آنها نیازمند خدمات درمانی سریع و بموقع هستند، قدمهای مثبتی برداشت .
مدیر شبکه بهداشت و درمان تکاب اضافه کرد: با توجه به کوهستانی بودن منطقه و نیز صعب العبور بودن جاده های مواصلاتی در اعزام بیماران با مشکلاتی روبرو هستیم که در چندماه گذشته بدلیل استاندرد نبودن پد فرود بالگرد این امر متوقف شده بود.
در ادامه فرماندار تکاب گفت: اورژانس هوایی از نیازهای اصلی و اساسی بخش درمان تکاب است و برای تجهیز و استاندارد سازی پد بالگرد اقدامات زیادی در چند ماه گذشته با تلاش های دستگاه های مربوطه انجام و بعد از چند ماه وقفه دوباره آماده انجام عملیات امداد هوایی است و این اقدام گام مهمی در زمینه خدمات رسانی به بیماران محسوب می شود.
زمانی افزود: حوزه سلامت یکی از مهمترین عرصه ها برای ارتقاء شاخص های توسعه شهرستان به شمار می رود از این رو باید دستگاه های دخیل در این حوزه با حساسیت بیشتری فعالیت کنند.
رئیس مرکز فوریت های پزشکی استان زنجان نیز در این جلسه گفت: در چند ماه گذشته فرود سخت بالگرد و آماده نبودن پد برای فرود، موجب توقف خدمات امداد هوایی در تکاب شده بود که اکنون با تامین پد استاندارد این امکان دوباره برای تکاب برقرار شده و این شهرستان در حوزه پروازی اورژانس هوایی زنجان قرار گرفته است.
به گزارش کردپرس، خدمات اورژانس هوايي تکاب از بهمن سال گذشته راه اندازي شده و تاكنون چند ماموريت موفق توسط اين ناوگان در اين شهرستان انجام شده است.
تكاب با اقدامات و هماهنگي هاي انجام شده بين دانشگاه هاي علوم پزشكي آذربايجان غربي و زنجان از سه ماه پيش زيرپوشش خدمات اورژانس هوايي اين استان قرار گرفته است.
بالگرد مجهز اورژانس هوایی زنجان با ظرفیت حمل و جابجایی ۶ مصدوم و بیمار اورژانسی به صورت برانکاردی است. همچنین مسافت رفت و برگشت بالگرد اورژانس هوایی از زنجان به تکاب ۸۰ دقیقه است.
نظر شما