تاکید بر انجام وظایف دستگاه ها در رفع نقاط حادثه خیر جاده ها و معابر کردستان

سرویس کردستان- مدیرکل پیشگیری‌های وضعی معاونت اجتماعی و پیشگیری قوه قضاییه بر ضرورت انجام وظایف دستگاه های اجرایی در رفع مشکلات نقاط حادثه خیر در جاده ها و معابر کردستان تاکید کرد.

به گزارش کُرد پرس، علیرضا ساروی روز سه شنبه در سومین جلسه طرح کاهش و پیشگیری با محوریت تصادفات جاده‌ای کردستان با بیان اینکه 30 درصد از دلایل تصادفات کشور به وضعیت جاده‌ها بر می‌گردد، اما با توجه به اینکه میزان فوتی‌های ناشی از تصادفات جاده‌ای در کردستان بیشتر است احساس می‌شود این میزان در این استان بیش از نرم کشوری است، گفت: در 8 ماهه امسال تصادفات منجر به فوت در کشور 2.5 درصد کاهش داشته که کردستان در این زمینه رتبه هیجدهم را به خود اختصاص داده است.

ساروی گفت: با توجه به این موضوع، تلاش در راستای رفع نقاط حادثه‌خیز و ایمن‌سازی جاده‌ها در کردستان باید بیش از پیش از سوی دستگاه‌های متولی امر انجام شود و در بحث اعتبارات نیز اهتمام جدی داشته باشند.

وی ادامه داد: ۶۷ نقطه پرحادثه در کردستان شناسایی شده که ۲۶ نقطه آن حادثه‌خیز است لذا اصلاح سه مورد از جمله کمربندی بهشت محمدی سنندج به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته است. از ۳۱ مورد فوتی تصادفات داخل شهری استان کردستان، ۲ مورد آن در کمربندی بهشت محمدی سنندج رخ داده است.

وی گفت: دستگاه‌های متولی از جمله راهداری، راه و شهرسازی و شهرداری باید بر اساس مصوبات شورای ترافیک مسوولیت اجتماعی خود را انجام دهند.

ساروی با بیان اینکه اصلاح تقاطع‌های مسیرها از جمله برنامه‌های کارشناسی کاهش تصادفات است که باید در ۲ ماه آینده از سوی دستگاه‌های متولی انجام شود، گفت: تعداد دور برگردان‌های بهشت محمدی باید به دو برگردان ایمن تغییر پیدا کند.

علل راهداری کردستان در ایمن‌سازی کمربندی بهشت محمدی سنندج

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان هم گفت: راهداری در بحث ایمن‌سازی کمربندی بهشت محمدی سنندج تعلل کرده است.

رضا اعظمی با بیان اینکه دادگستری علیه راهداری در خصوص عدم اجرای مصوبات شورای ترافیک در اصلاح نقاط حادثه خیز بهشت محمدی اعلام جرم کرده و این دستگاه محکوم شده است، گفت: یکی از نمایندگان مجلس در راستای ایجاد مقبولیت در حوزه انتخابیه خود یکی از دستگاه‌ها را مجبور به اجرای یک پروژه دوربرگردان کرده بود که آن دستگاه نیز با توجه به فشارهایی که از سوی این نماینده آورده شده بود نسبت به اجرای این پروژه اقدام کرده است.

اعظمی افزود: با توجه به غیراصولی بودن این پروژه این نقطه به یکی از پرحادثه‌ترین نقاط در سطح استان تبدیل شده بود. هر خودرو از مسیر کرمانشاه به کردستان می‌آید و از این دوربرگردان عبور می‌کرد اکثر تصادف می‌کردند.

وی اذعان کرد: با حذف این دوربرگردان آمار تصادفات و عدم واژگونی خودروها در این نقطه کاهش یافت لذا انتظار می‌رود برای جلوگیری از هدررفت بیت‌المال با توجه به هزینه‌های زیاد، اجرای برخی برنامه‌ها در راستای ایمن‌سازی این نقطه ضروری است.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان افزود: این معاونت وظیفه نظارت دارد و مردم از ما انتظار دارند که ادارات باید در اجرای وظایف کوتاهی نکنند.

وی خاطرنشان کرد: برای عملیاتی کردن کامل مصوبات این جلسه کمیته رصد تشکیل خواهد شد و در قالب این کمیته اقدامات و مصوباتی به عهده هر دستگاه را رصد خواهیم کرد.

اعظمی تصریح کرد: با هیچ دستگاهی تعارف نداریم و اگر دستگاهی کوتاهی کند براساس قانون عمل خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: دستگاه‌ها توپ را در زمین همدیگر نیاندازند چون همه ما در قبال مردم وظایفی داریم که باید نسبت به اجرای آن اهتمام داشته باشیم و توپ کم‌کاری‌ها را در زمین همدیگر نیاندازیم.

کد خبر 159805

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha