لزوم حفاظت از پل فرهاد آباد قروه/تأکید بر ساخت پل جایگزین

سرویس کردستان- نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس با تأکید بر حفاظت از پل تاریخی فرهاد آباد، ساخت پل جایگزین برای جلوگیری از تخریب بیشتر پل را ضروری دانست.

به گزارش خبرنگار کردپرس، پرویز اوسطی در جریان بازدید از پل تاریخی فرهاد آباد با حضور مدیرکل میراث فرهنگی و مدیرکل راهداری کردستان و دیگر مسئولان مرتبط در شهرستان قروه، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: میراث فرهنگی در کشور یک گنجینه آماده بهره برداری بوده و ایران جزو ده کشور برتر دنیا در حوزه میراث فرهنگی هم میراث ملموس و هم ناملموس به حساب می آید.

به گفته او کشور ایران تمدن چندین هزار ساله دارد و در این میان کردستان هم جزو استان هایی است که دارای ظرفیت بالایی در حوزه میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری بوده که نیازمند توجه هستند.

اوسطی با بیان اینکه بخشی از آثار تاریخی استان مختص به شهرستان قروه است، افزود: بسیاری از آثار تاریخی شهرستان ثبت ملی شده اند همانند پل تاریخی فرهادآباد که از نظر نما و ساخت یکی از بهترین پل های تاریخی محسوب می شود.

او با اشاره به اینکه پل فرهادآباد به دلیل بی توجهی در حال تخریب است، بیان کرد: به دلیل نبود پل جایگزین و ترددهایی که تا به حال روی این پل صورت گرفته و اینکه چون در شرایط فعلی تردد ماشین آلات سنگین در مسیرهای روستایی وجود دارد لذا مصلحت نیست این ترددها ادامه داشته باشد چون باعث شده روند تخریب پل تسریع شود.

اوسطی از راهکاری برای جلوگیری از تخریب پل گفت: در این بازدید تصمیم گرفته شد در سریع ترین وقت لازم اعتبارات تعیین و پل جایگزین لحاظ و استفاده از این پل ممنوع و محصور شود.

این نماینده مجلس در ادامه با تأکید بر اینکه برای استفاده از ظرفیت های گردشگری شهرستان باید زیرساخت ها فراهم شود، تصریح کرد: یکی از این زیرساخت ها احداث رینگ ها و محورهای مخصوص گردشگری خواهد بود که در همین زمینه اقداماتی صورت گرفته و در حال انجام است.

پرویز اوسطی با اشاره به جاده روستایی به طول 6 کیلومتر در فرهادآباد، گفت: این جاده از یک طرف وصل می شود به بیجار- قروه که اگر بتوان این اتصال را انجام داد یک محور گردشگری ملی از شمال به زنجان- بیجار، سپس از مسیر شیخ جعفر به حسن خان و جاده ذوب آهن ایجاد کرد.

همچنین محور دیگری که نماینده مجلس به آن اشاره داشت مربوط به اتصال گردنه حسین آباد کنگره به طول 3 کیلومتر به کرمانشاه بود که با این کار می توان شاهد ایجاد محور گردشگری از شمال تا جنوب بود.

مطابق اظهارات اوسطی در بخش دیگری هم کارهای مقدماتی برای اتصال محور گل تپه-علیصدر به دلبران، باباگرگر و قصلان انجام شده و در بخش چاردولی-اسدآباد هم از جاده سوتپه به چاردولی مراحل کار صورت گرفته است.

او سپس از اتصال محور چاردولی-اسدآباد به وسیله جاده سوتپه-چاردولی خبر داد و گفت که برنامه دیگر هم این است که رینگ گردشگری از سراب توسط روستاهای کوهپایه ای منطقه سراب احداث شود./

کد خبر 17060

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha