به گزارش کردپرس، غلامرضا بابایی در یک گفت و گوی خبری گفت: هم اکنون در استان 4 هزار و 842 واحد نانوایی مشغول فعالیت هستند که آرد مورد نیاز این واحدها به 2 روش یارانه ای یک و یارانه ای 2 تأمین و توزیع می شود و سرانه آرد مصرفی حسب نیاز مناطق مختلف در استان متفاوت است.
او افزود: سهمیه آرد نانوایان در استان متناسب با پراکندگی واحدهای پخت نان و سرانه تعیین شده تأمین می شود و بطور میانگین سرانه آرد مصرفی استان ماهانه برای هرنفر تقریباً 9.5 کیلو گرم در ماه است و تخصیص آرد شهرستان ها و بخش های روستایی استان نیز متناسب با آمار جمعیت آن شهرستان و یا بخش تأمین و بین نانوایان مستقر و فعال توزیع می شود.
بابایی تاکید کرد: نانوایان باید مطابق قانون نظام صنفی آرد دریافتی را در همان شهرستان و یا بخش پخت و توزیع کنند و این واحدها حق فروش آرد را ندارند و ملزم به پخت سهمیه تحویلی هستند و باید در زمان مشخص شده از سوی اتحادیه های نانوایی اقدام به پخت و در زمان مقرر به کار خود پایان دهند.
رییس سازمان صمت تصریح کرد: افزایش قیمت نان در استان در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان استان که متشکل از ادارات و اتحادیه های استانی به ریاست معاون محترم استاندار مصوب و جهت اجرا به اتحادیه های نانوایان و جهت نظارت بر رعایت قیمت های مصوب به معاونت نظارت و بازرسی سازمان صمت ابلاغ می شود.
بابایی اضافه کرد: همچنین در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان که در محل استانداری آذربایجان غربی تشکیل و مصوب شد جهت ترمیم سهمیه آرد مورد نیاز شهرستان ها 500 تن آرد ترمیمی با در خواست و تأیید فرمانداران در اختیار شهرستان ها قرار گیرد.
رییس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان آذربایجان غربی بیان کرد: قیمت جدید مصوب کارگروه یاد شده اعلام شده و همه واحدهای نانوایی در استان موظف به رعایت وزن چانه و قیمت مصوب برابر جدول اعلامی هستند.
بابایی با اشاره به انجام بازرسی های انجام شده در خصوص نان در سطح استان گفت: طی 6 ماهه نخست سال جاری 16 هزار و 53 مورد بازرسی از واحدهای پخت نان در استان انجام و یک هزار و 858 فقره پرونده تخلف صنفی به ارزش بیش از 19 میلیارد و 500 میلیون ریال تشکیل شد که جهت رسیدگی بیشتر و صدور حکم نهایی به سازمان تعزیرات حکومتی استان ارسال شد.
رییس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان آذربایجان غربی تأکید کرد: هم وطنان عزیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی از سوی واحدهای صنفی و غیر صنفی را از طریق سامانه شبانه روزی 124 و یا با مراجعه حضوری به واحد ستاد خبری سازمان در ارومیه و ادارات صمت شهرستان های با ما در میان بگذارند تا در اسرع وقت مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد تا حقی از کسی ضایع نشود.
در کردپرس بیشتر بخوانید؛
دوباره پاییز شد و بحران نان و درد بی کفایتی ها آغاز!
92 فقره پرونده تخلف کارخانه های آرد آذربایجان غربی به تعزیرات ارسال شد
نظر شما