به گزارش کردپرس، 29 تن از روشنفکران مشهور جهان از جمله اسلاوی ژیژک فیلسوف مشهور و الفریده یلینک برنده جابزه نوبل، با راه انداختن کارزاری خواستار خروج نام حزب کارگران کردستان (PKK) از فهرست سازمان های تروریستی شدند.
بنا بر گزارش فرات، این گروه با انتشار بیانیه ای هدف از راه اندازی این کارزار را درخواست از اتحادیه اروپا برای خارج کردن نام PKK از فهرست سازمان های تروریستی برای نیل به صلح، دموکراسی و حقوق بشر اعلام کرده اند.
در بیانیه منتشر شده از سوی این گروه آمده است:
«یافتن راه حل سیاسی مسالمت آمیز برای مسئله کرد، پیش نیاز برقرای ثبات و دموکراسی در ترکیه است. همه جنگ های جهان لاجرم روزی با راه حل سیاسی به پایان می رسند و این درباره جنگ حکومت ترکیه با کردها نیز صادق است. راه حل سیاسی تنها از طریق گفتگو و مذاکره امکان پذیر است و هر گفتگوی احتمالی باید همه طرف ها از جمله PKK را نیز شامل شود. بنابراین قرار گرفتن PKK در فهرست سازمان هایی تروریستی خود مانعی بر سر راه گفتگو است و بر اساس شرایط کنونی PKK باید از فهرست سازمان های تروریستی خارج شود. همچنین نقش مهم و تاثیر گذار PKK در خاور میانه و مبارزه با داعش از سوی اتحادیه اروپا مورد بی توجهی قرار گرفته است.
PKK از نظر کمیت و کیفیت بزرگترین جنبش کردستان و قوی ترین جنبش مردمی در میان کردهای خاورمیانه و دیاسپورا است. در جغرافیایی مانند خاورمیانه که تضادها و تعارضات قومی و مذهبی شدید است، جنبش PKK ضمن حمایت از زندگی چند قومیتی، چند مذهبی و چند فرهنگی، بر اساس یک زندگی اجتماعی بوم شناختی-سیاسی-اخلاقی، و همچنین حمایت از حقوق زنان استوار است...
قرار دادن PKK در فهرست سازمان های تروریستی و ایجاد ممنوعیت برای فعالیت های آن به معنای پشتیبانی از تمامی اقدامات ضد دموکراتیک و غیرقانونی دولت ترکیه در خاورمیانه است. حکومت ترکیه در سایه حکومت های غربی به اشغالگری، غارت و کشتار دست می زند...
قرار گرفتن PKK در فهرست سازمان های تروریستی تنها باعث فشار مضاعف بر کردها نمی شود، بلکه این اقدام همزمان باعث سرکوب مدافعان حقوق بشر، دانشگاهیان صلح طلب، کارکنان رسانه و روزنامه نگاران و منتقدان رجب طیب اردوغان در ترکیه، همچنین مجازات بازداشت و زندان برای آنها می شود. در شرایط کنونی صدها نفر شامل روسا و اعضای حزب دموکراتیک خلق ها (HDP) نمایندگان مجلس، شهرداران، روزنامه نگاران، نویسندگان و هنرمندان به اتهام تروریسم زندانی شده اند.
ایالات متحده آمریکا، انگلیس، اتحادیه اروپا و شورای اروپا نیز از جنایت های حکومت ترکیه که به بهانه جنگ علیه تروریسم انجام می دهد، حمایت و پشتیبانی می کنند. این فهرست ها هنوز به طور موثر برای سرپوش گذاشتن بر حملات دیکتاتوری اردوغان استفاده می شود...
به همه این دلایل، ما امضاء کنندگان این بیانیه به عنوان کسانی که خواهان صلح، دموکراسی، برابری، عدالت و آزادی هستند، خواستار حذف فوری PKK از فهرست سازمان های تروریستی هستیم.»
الفریده یلینک – نویسنده/جایزه نوبل ادبیات، اتریش
اسلاوی ژیژک - فیلسوف، اسلونی
جانت بیهل - نویسنده، ویراستار و هنرمند گرافیک، ایالات متحده آمریکا
سلای غفار - فعال حقوق زنان و سخنگوی حزب همبستگی افغانستان
میگل اوربان کرسپو - عضو پارلمان اروپا، اسپانیا
سرچکو هوروات - فیلسوف / کرواسی
دیوید آر.کی آدلر - هماهنگ کننده روابط بینالمللی جنبش مترقی
روبرتو رامپی - سناتور، عضو مجمع پارلمانی شورای اروپا (PACE)، ایتالیا
پائولو فررو - وزیر سابق، معاون رئیسجمهور حزب چپ اروپا، ایتالیا
گورکا اِلژابریتا دیاز ، سناتور اسپانیا و مدیر روابط بینالملل و سیاست EH Bildu
پروفسور نورمن پیچ - کارشناس حقوق بینالملل آلمان
پروفسور کارینه وسترهایم – رئیس کمیسیون مدنی اتحادیه اروپا ترکیه (EUTCC)، نروژ
نیلز اندرسون - نویسنده و ناشر، فرانسه
جوئل دوتو – عضو هماهنگی همبستگی کوردستان، فرانسه
نورا کورتیناس - یکی از بنیانگذاران مادران پلازا د مایو، آرژانتین
پروفسور آچین وانائیک - فعال صلح، استاد بازنشسته "روابط بین المللی و سیاست جهانی"، دانشگاه دهلی نو، هند
پروفسور مایکل ام. گانتر - دبیر کل کمیسیون مدنی اتحادیه اروپا ترکیه (EUTCC)، ایالات متحده آمریکا
برتولد فرسنیوس – وکیل، آلمان
پروفسور رائول پرادا آلکورزا – مدرس دانشگاه سن آندرس-بولیوی
رولاند دنیس - وزیر سابق برنامه ریزی ونزوئلا
ویلو سیگوردسون - شهردار سابق کپنهاگ- دانمارک
پرنیل فرام - عضو سابق پارلمان اروپا و نماینده پارلمان دانمارک
بنی گوستاوسون - رئیس کمیته همبستگی کوردستان، سوئد
ارلینگ فولکورد - نویسنده و نماینده سابق مجلس نروژ
هاکان اسونلینگ - نماینده پارلمان سوئد
دکتر یوناس استال - هنرمند و محقق پروپاگاندا، اجلاس جهان جدید-هلند
دکتر رولف گوسنر – ناشر و وکیل، آلمان
لودو دو براباندر - سخنگوی سازمان صلح بلژیک Vrede
نظر شما