به گزارش کردپرس، حسین مهدی زاده، در یک گفت و گوی خبری با اشاره به آخرین وضعیت تقاطع غیر هم سطح آذربایجان، بیان کرد: ساخت تقاطع غیر هم سطح آذربایجان از سال ۹۳ وارد فاز اجرایی شد اما متاسفانه پروژه در روند ساخت با مشکلاتی از جمله کمبود اعتبار مواجه شد که لازمه تسریع در روند ساخت تامین منابع مالی برای آن بود.
او پروژه چهار سطحه تقاطع غیر هم سطح آذربایجان را جزو پروژه های فاخر و منحصر به فرد عنوان کرد و گفت: در حال حاضر پروژه با ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی در دست ساخت است که با گشایش کامل آن، کمربندی میانی تکمیل می شود.
شهردار ارومیه با بیان اینکه در حال حاضر فاز سوم پروژه شامل اتصال محور خاتم الانبیاء(ص) از طریق زیر گذر به جاده مهاباد در دست ساخت است، افزود: فاز سوم پروژه با تامین منابع مالی تا خرداد سال ۱۴۰۱ گشایش می یابد.
به گفته مهدی زاده هدف از اجرای تقاطع غیر هم سطح آذربایجان روان سازای ترافیک است که این تقاطع ۳۰ میلیون سفر را مدیریت و ۲۰ نوع جریان ترافیکی را هدایت می کند.
او در ادامه به ساماندهی دستفروشان سطح شهر اشاره کرد و گفت: از جمله وظایف مهم و بین بخشی مقوله ساماندهی دستفروشان است که شهرداری به این مهم نگاه ویژه دارد.
شهردار ارومیه افزود: در این راستا با هدف ساماندهی دستفروشان، بازارچه های ایجاد می شود که این مهم همراهی دستفروشان را هم می طلبد.
او با اشاره به ساماندهی ضایعات فروشان داخل شهر، عنوان کرد: ضایعات فروشان فعال در سطح شهر نیز با انتقال آنها به زمینی به مساحت دو هکتار در خارج از شهر ساماندهی می شوند.
شهردار ارومیه در ادامه با بیان اینکه روزانه ۶۵۰ تن زباله در سطح شهر تولید و جمع آوری می شود، بیان کرد: ۲۰۰ دستگاه خودرو و یک هزار پاکبان رفت و روب و جمع آوری زباله ها جهت دفن در سایت نازلو را انجام می دهند که جا دارد از تمام تلاش های پاکبانان گرانقدر در ایجاد شهری زیبا تشکر و قدر دانی کنیم.
او با اشاره به سایت نازلو؛ محل دفن پسماندهای شهری، گفت: متاسفانه محل دفن زباله در سایت نازلو از شرایط نامطلوبی برخوردار بود که با تلاش همکاران در عرض دو ماه ساماندهی شد.
شهردار ارومیه به مقوله مهم تفکیک زباله از مبدا نیز اشاره کرد و گفت: از طریق سرمایه گذاری به مبحث تفکیک زباله از مبدا نگاه ویژه داریم. در مقوله تفکیک زباله از مبدا نیاز به مشارکت شهروندان داریم و اگر این مهم تحقق نیابد با یک بحران زیست محیطی در محل دفن زباله روبرو می شویم.
مهدی زاده به ناوگان حمل و نقل عمومی ارومیه نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۵۶۰۰ تاکسی و ۳۴۰ اتوبوس مشغول جابه جایی مسافران در سطح شهر هستند .
او افزود: ناوگان اتوبوسرانی از لحاظ کیفیت قابل قبول نیست اما تمام تلاش های بر بهبود کیفیت آنها تمرکز شده و اخیر ١٠ دستگاه اتوبوس باز سازی شده است.
او تاکید کرد: منابع دولتی جهت نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری در شهرهای کشور تحقق نیافتاده است که این مهم نیازمند همراهی و کمک دولت است.
شهردار ارومیه از سامانه ستاد با هدف شفافیت در معاملات شهرداری، کمیته تخصیص و اجرای خزانه داری متمرکز، انجام کار سازی ها از طریق نظام مهندسی و دفاتر خدماتی جهت ارجاع نقشه ها و صدور پروانه بصورت انلاین در این برنامه زنده تلویزونی سخن گفت.
به گزارش کردپرس، این پروژه که از آن با نام بزرگترین پروژه عمران شهری آذربایجان غربی هم یاد می شود، با چهار تراز حرکتی، ترافیک جنوب شهر ارومیه و خروجی آن را ساماندهی می کند، 7 سال پیش کلنگ زنی شد و قرار بود طی 12 ماه، یعنی مهر ماه سال 94 افتتاح شود اما در تمام این سال ها به بهانه کمبود اعتبار فاز تا فاز افتتاح شد و هنوز هم به اتمام نرسیده است.
نظر شما