گزارش کردپرس؛ غلامرضا شعبانی با گراميداشت پانزدهم دیماه سالروز صدور فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل هسته های گزینش اظهار داشت: اهمیت انتخاب افراد صالح برای مشاغل مختلف بر کسی پوشیده نیست و همه ما در مقاطعی از زندگی ناگزیر به انتخاب و گزینش هستیم.
وي ادامه داد: مطئناً هریک از ما وقتی برای خرید به بازار می رویم، مجبوریم از بین کلی اجناس بهترین ها را انتخاب کرده و به منزل بیاوریم لذا گزینش ادارات نیز می بایست از بین مراجعین و شرکت کنندگان در آزمون های اداری و استخدامی بهترین فرد را که "حائز کلیه شرایط اداره امور است"، انتخاب کرده تا مشاغل به افراد شایسته سپرده شود و به همین خاطر می توان گفت گزینش گلوگاه عبور افراد شایسته برای اداره جامعه است.
مدیر هسته گزینش استانداری کرمانشاه بيان داشت: گزینش دارای قانون و چارچوب مشخص و تعریف شده ای است و هیچ گزینشگری نمی تواند براساس سلایق شخصی خود عمل کند بلکه باید براساس معیارها، قوانین و دستورالعمل های حاکم بر گزینش این فرایند انجام شود.
دبیر کار گروه منطقه چهار کشور تصريح كرد: کرمانشاه چهار راه اقوام، مذاهب، فرهنگ ها و فرق مختلف است و به عبارتی هندوستان ایران است لذا در هسته های گزینش با افرادی با گرایشات مذهبی و فرهنگی متنوعی سرو کار داریم و هم استانی های عزیز در جريان باشند كه در فرایند گزینش گرایشات مذهبی، فرهنگی و جناحی موثر نیست بلکه ملاک های انتخاب افراد به وضوح در قانون گزینش آمده است.
غلامرضا شعباني گفت: طی سال های حضور در گزینش هیچ داوطلبی را جز براساس قانون رد یا تایید صلاحیت نکرده ایم و هیچ گاه به گذشته های دور افراد رجوع نکرده و ملاک را حال فعلی افراد دانستیم و همچنين بین شیعه، سنی و اهل حق فرقی قائل نشدیم و وابستگی سیاسی و مذهبی افراد را در مراحل گزینش دخالت ندادیم.
وي در پايان افزود: همواره به مصداق آیه شریفه «الم یعلم بان الله یری» خدا را حاضر و ناظر بر اعمال خود دانسته و بین همه افراد بعنوان شهروند ایرانی تفاوتی قائل نشدیم.
نظر شما