به گزارش کُرد پرس، احمد علیرضابیگی با بیان اینکه ماشینسازی تبریز از صندوق بازنشستگی فولاد، پس گرفته و مدیریت آن به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران داده شد، به«مهر» گفت: با توجه به کشف فساد عدیده در این واگذاری، پس از محاکمه قربانعلی، این واگذاری ابطال شد.
وی ادامه داد: عدهای از نمایندگان به دنبال این بودند که ماشینسازی تبریز مجدداً به صندوق فولاد بازگردد اما با مصوبه اخیر هیئت واگذاری، ادعای صندوق فولاد مردود شمرده شده و ماشینسازی تبریز به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران بازگشت بنابراین ادامه تعلق حقوق مالکانه شرکت از صندوق بازنشستگی فولاد، سلب و به دولت بازگشت.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی افزود: علاوه بر این واگذاری کشت و صنعت مغان نیز به دلیل ایرادات و ابهاماتی که از سوی مراجع نظارتی و امنیتی اعلام شده بود، به هیئت داوری موضوع ماده ۳۰ قانون اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ ارسال شد تا هیئت داوری در مورد آن نظر دهد.
وی گفت: پرونده واگذاری پالایشگاه نفت کرمانشاه و تولید برق شاهرود نیز به هیئت داوری ارجاع داده شد.
علیرضابیگی بیان کرد: با توجه به حجم بالای مطالبات سازمان خصوصیسازی در مورد واگذاری شرکت خدمات مهندسی آب و خاک پارس و خط و ابنیه فنی (راهآهن تراورس)، این دو پرونده نیز به هیئت داوری ارجاع داده شد.
وی گفت: پرونده واگذاری شرکت ایران ایرتور با توجه به نظر مراجع امنیتی به هیئت داوری ارجاع شد.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: سازمان خصوصیسازی شاکی اصلی همه این پروندهها بوده است، با تغییر مدیریت این سازمان، چرخش اساسی در سازمان خصوصیسازی به وجود آمده و در حال ابطال پروندههای خصوصیسازی شبههدار است.
نظر شما