به گزارش خبرگزاری کردپرس، او و برادرش زنده یاد "یوسف حاجی حسینلو" در دهه چهل اولین عکاسخانهی ایلام را با تابلوی "عکاسی گلبرگ" در خیابان فردوسی شهر ایلام دایر کردند. به گفته علی عکاس، عکس های سیاه و سفید او و برادرش هنوز بر طاقچه ها و دکوراسیون خانه های ایلامیان خاطرات دور خانواده ها را زنده می کند.
او که مدت ها به عنوان عکاس سیار در اطراف امام زاده علی صالح و گردشگاه های طبیعی ایلام مشغول بوده می گوید؛ عکس هایی از امام زاده ها، آیین های سُنتی "چَمَر"،نماهایی از کوچه پس کوچه های ایلام قدیم، چشمه سراب، کاخ فلاحتی، قلعه والی و عکس هایی از بزرگان و متقدمان را بایگانی و محافظت کرده بود که متاسفانه در بحبوحهی بمباران های جنگ تحمیلی از بین رفتهاند.
جعفر نورمحمدی، فیلمساز ایلامی سال ها پیش مستند داستانی "زمستان یک عکاس" را با بازیگری خود علی حاجی حسینلو ساخته و نشریه مهران در دههی ۸۰ اولین مصاحبه را با این عکاس پیشکسوت منتشر کرده است.
علی عکاس که این روزها پیر و خسته و بیمار به نظر می رسد و کار و باری ندارد، زندگی مشقت باری را تجربه می کند و از هیچ نوع بیمهای برخوردار نیست. به گفته حاجی حسینلو اخیرا به همت مدیرکل ارشاد ایلام، علاوه بر کمک بلاعوض که به او پرداخت شده، تصویب مستمری حداقلی نیز برای وی ازسوی وزارت ارشاد در دست اقدام است.
انتظار می رود استاندار ایلام، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نیز مدیر کل تامین اجتماعی در راستای رفع نگرانی و تنگناهای معیشت وی همت گمارند تا به زمستان این عکاس ۷۰ ساله گرمی ببخشند!
*خداداد ابراهیمی
نظر شما