به گزارش خبرگزاری کُردپرس، بهمن مرادنیا در نشست شورای آموزش و پرورش استان با تاکید بر لزوم نوسازی مدارس و ایجاد فضاهای جدید آموزشی گفت: باید حتما برای نوسازی مدارس و ایجاد فضاهای جدید آموزشی برنامه ریزی شود و در اولین فرصت طی جلسه ای به آن پرداخته شود به ویژه این مسئله در مریوان باید به جد پیگیری شود.
او همچنین بر لزوم ساخت مدارس در شهرک هایی که دسترسی به مدارس برایشان سخت است، تاکید کرد و افزود: در محله دگایران سنندج که مدرسه وجود ندارد دانش آموزان باید هزینه های زیادی بپردازند و این ترددها در افزایش ترافیک هم نقش بسیاری دارد بنابراین ایجاد مدرسه در این منطقه باید به صورت ویژه مورد نظر قرار گیرد.
استاندار کردستان، مسکن فرهنگیان را یکی از دغدغه های این قشر جامعه عنوان کرد و با بیان اینکه قرار است سه هزار و 500 واحد مسکونی برای فرهنگیان ساخته شود از آمادگی دولت برای ساخت مسکن خبر داد و در این باره توضیح داد: با توجه به رسالت سنگین فرهنگیان، همه ما در مقابل آنها مسئول هستیم و این آمادگی را داریم که حتی تا ساخت 5 هزار واحد مسکن هم به آنها کمک کنیم تا این دغدغه اصلی قشر فرهنگیان برطرف شود. آموزش و پرورش هم خود باید بطور جدی پیگیر ساخت این واحدها باشد تا مشکل مسکن فرهنگیان با سرعت بیشتری حل شود.
انتقاد امام جمعه از کمبود فضای آموزشی در کردستان
امام جمعه شهر سنندج هم در این نشست بر لزوم تقویت مراکز علمی تاکید کرد و گفت: کشوری موفق و رو به ترقی و پیشرفت است که مراکز علمی آن تقویت شود چرا که در این صورت بخش های مختلف اقتصادی، تولید و کشاورزی هم توسعه می یابند.
ماموستا فایق رستمی خواستار تخصیص بودجه جهشی به آموزش و پرورش شد و از آن به عنوان نهادی مقدس یاد کرد.
به گفته ماموستا رستمی، مراکز علمی تنها به آموزش و پرورش اختصاص ندارد و مدارس علوم دینی و دانشگاه مذاهب اسلامی هم جزو مراکز علمی به شمار می روند اما به /انها توجهی نمی شود و باید برای آنها هم بودجه های ویژه ای در نظر گرفته شود.
او از کمبود فضای آموزشی هم انتقاد کرد و گفت: برخی محله ها با وجود بیش از سه هزار خانوار جمعیت مدرسه ندارند و باید در مناطق حاشیه و محروم شهر برای ساخت مدرسه اقدام کرد .
وجود 15 هزار و 25 متر زمین مازاد در استان کردستان
نظام مرادی، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان هم در این نشست اظهار کرد: 15 هزار و 25 متر زمین مازاد در کل استان وجود دارد که اغلب در مناطق زیویه و کرانی قرار گرفته اند. با توجه به اینکه هم رشد جمعیت در استان وجود دارد و هم اینکه در برخی از شهرها با مهاجرت معکوس مواجه هستیم بنابراین به ناچار باید برای این زمین های مازاد تصمیم گیری شود.
ادارات، فضاهای ورزشی خود را در اختیار مدارس قرار دهند
افشین خوشگوار، معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان هم در ادامه این نشست از عدم تخصیص اعتبار به پروژه های عمرانی ورزشی گلایه کرد و گفت: تعدادی پروژه های عمرانی ورزشی که اغلب استخر هستند، در سطح استان وجود دارند که سال شروع ساخت آنها 89 یا 90 بوده اما از سال 91 هیچگونه اعتباری به آنها اختصاص داده نشده است و درخواست داریم که برای تکمیل این پروژه ها، اعتباراتی در نظر گرفته شود.
او همچنین با بیاین اینکه حیاط مدارس در فصل سرما برای ورزش مناسب نیست، خواستار در اختیار قرار دادن فضاهای ورزشی اداراتی که همجوار مدارس هستند در ساعات ورزش به مدارس شد.
نظر شما