ستاد امر به معروف، منابع طبیعی کردستان و شهرداری سنندج نهال کاری می کنند

سرویس کردستان- ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان، منابع طبیعی کردستان و شهرداری سنندج در قالب یک تفاهم نامه در طرحی با عنوان «شجره معروف» اقدام به نهال کاری می کنند.

به گزارش کُرد پرس، محمود الله‌مرادی اولین نشست ستاد امربه معروف و نهی از منکر با اداره‌کل منابع طبیعی و شهرداری سنندج با موضوع طرح درختکاری (شجره معروف) که در ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان برگزار شد، گفت: دایره امر به معروف به حدی گسترده است که اگر درست روی آن کار کنیم جامعه ما اصلاح می‌شود.

دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان کردستان خاطرنشان کرد: کسانی که محیط زیست و فضای سبز را از بین می‌برند در ردیف اشرار قرار می‌گیرند. باید جلو منکراتی را بگیریم که زیربنای جامعه را از بین می‌برد.

وی افزود: می‌خواهیم امر به معروف جهت اصلی خودش را بگیرد و درختکاری و ایجاد فضای سبز هم یکی از مهمترین امر به معروف‌هااست.

دبیر ستاد امربه معروف و نهی ازمنکر کردستان گفت: می‌‌خواهیم مکانی را در اختیار ما قرار دهند تا به طور مناسب آن را عملی کنیم.

وی افزود: ستاد امر به معروف و نهی از منکر در مهیاکردن نیروی انسانی آمادگی لازم را دارد و دخالتی در چگونگی انجام طرح نداریم بلکه می‌خواهیم متولیان امر به معروف این کار را انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: باید قبل از کاشت، در همان محیط کار فرهنگی صورت بگیرد.

الله‌مرادی خاطرنشان کرد: بنا داریم با توجه به عضویت ۸ هزار طلایه‌دار در ستاد امر به معروف استان، از آنها برای طرح درختکاری استفاده کنیم.

وی افزود: در قالب تفاهم‌نامه‌ای بین شهرداری، منابع طبیعی و ستاد امر به معروف و نهی از منکر برای طرح شجره معروف در کل استان برنامه‌ریزی کنیم.

مدیرکل منابع طبیعی کردستان هم در این جلسه گفت: فضای سبز باید یک مالک داشته باشد تا از آن فضای سبز مراقبت کنند.

سعدی نقشبندی شامگاه شنبه در اولین نشست ستاد امربه معروف و نهی از منکر با اداره‌کل منابع طبیعی و شهرداری سنندج با موضوع طرح درختکاری (شجره معروف) که در ستاد امربه معروف و نهی از منکر برگزار شد اظهار داشت: از دیدگاه ستاد امر به معروف و نهی از منکر در باره امر درختکاری بسیار خوشحال هستیم.

وی افزود: متاسفانه در استان کردستان در موضوع فضای سبز شرایط مناسبی نداریم.

نقشبندی خاطرنشان کرد: خیلی از کارهای نمادینی که در بحث درختکاری و فضای سبز انجام می‌شد الگویشان را بر سمت و سوی دیگری سوق دادیم.

مدیرکل منابع طبیعی کردستان اظهار کرد: آنچه که از همه مهمتر است این است که فضای سبز یک مالک داشته باشد تا از آن فضای سبز مراقبت کنند.

وی ادامه داد: انتخاب محل و شخص برای ما خیلی مهم است و محدودیتی برای انجام این کار نداریم و آمادگی خود را برای تامین نهال و کارهای کارشناسی را انجام دهیم.

نقشبندی تصریح کرد: برای استارت این کار لازم نیست وسعت زیادی را درخت‌کاری کنیم بلکه انجام با کیفیت درختکاری و ایجاد فضای سبز در مساحت کم بسیار سودمند‌تر است.

مدیرکل منابع طبیعی اذعان کرد: هزینه‌ چنین طرح‌هایی زیاد نیست و ما می‌توانیم آن را عملی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: می‌توانیم در حاشیه آزادراه‌های استان، آرامستان‌ها و بوستان‌های روستایی و ... این طرح را عملی کنیم.

نقشبندی اذعان کرد: الزامی ندارد که کارمان را در جاهایی که برای عامه مردم قابل روئیت است انجام دهیم بلکه در امر جنگل‌زایی استان مکان‌های مختلف مناسبی وجود دارد.

وی افزود: وظیفه همه در هزینه کردن اعتبارات در چنین طرح‌هایی باید به طور برنامه‌ریزی شده اقدام کنیم.

نقشبندی تصریح کرد: باید از ظرفیت‌های ادارات مختلف در اجرایی شدن این طرح کمک بگیریم زیرا اگر هرکدام به نحوی جایی از کار را بگیرند کار بسیار درست و منوسب پیش خواهد رفت.

لقمان حیدری، قائم مقام شهردارسنندج هم در این جلسه گفت: شهرداری آمادگی دارد در این طرح ها مشارکت داشته باشد و عرصه های مشخصی را در سنندج برای اجرای آن معرفی کند.

کد خبر 253018

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha