سعیدی که معتقد است حضور پارک علم و فناوری در این منطقه موجب آبادانی آن می شود، گفت: بر اساس مصوبات شورای برنامه ریزی و شورای زیربنایی در استان و تفاهم نامه ها و مصوبات مختلف دیگر، 540 هکتار از محوطه «کوچکه ره ش) دارای کاربری آموزش عالی است.
به گفته او ساخت و ساز در این محوطه هم بر اساس اصول خاص است و در نهایت 5 تا 10 درصد از این محوطه تبدیل به ابنیه می شود.
البته بر اساس گفته های سعیدی ظاهرا پارک علم و فناوری بر اساس ملاحظات بیزنسی از ساخت و ساز در این مکان فعلا منصرف شده است و پس از تکمیل حصار کشی این محوطه (15 هکتار) به دانشگاه کردستان واگذار می شود و قبال آن این مجموعه در زمین دانشگاه کردستان اقدام به ساخت و ساز و توسعه خواهد کرد. بر اساس آنچه آقای سعیدی در این جلسه گفت: محوطه حصار کشی شده هم پس از تحویل به دانشگاه کردستان به دانشگاه منابع طبیعی تبدیل می شود.
رییس پارک علم و فناوری در ادامه مباحث مربوط به این موضوع گفت: عده ای از مخالفان حضور پارک علم و فناوری در این محوطه از برنامه ما و اثرات آن بر آبادانی این محلات آگاه نیستند و حتی عده ای از اعضای شورای شهر هم احتمالا همین طور با اهداف و دستاوردها آشنا نیستند اما این را هم نمی شود نادیده گرفت که آبادانی کوچه ره ش به ضرر برخی هاست و آنها به دلیل به خطرافتادن منافع شان از آب گل آلود ماهی می گیرند.
سعیدی مدعی شد، بخشی از کمربند سبز سنندج با اشخاص حقیقی آن هم با سند قانونی واگذار شده است و قاعدتا برای بقیه کوچکه ره ش هم در طول زمان سند صادر می شد. الان خوشبختانه 540 هکتار این مجموعه کاربری آموزش عالی پیدا کرده است و خیالمان راحت است نا اهلان نمی توانند به آن دست درازی کنند.
فعالیت 115 شرکت فناور در کردستان
رییس پارک علم و فناوری کردستان تعداد شرکت های زیر مجموعه این نهاد در استان را 115 شرکت عنوان کرد و گفت: از این تعداد شرکت فناوری ۴۰ درصد آنها به بلوغ رسیده و مابقی در گذار هستند.
سعیدی به اشتغالزایی این شرکتهای زیر مجموعه پارک علم و فناوری اشاره کرد و یادآور شد: در این شرکت به طور مستقیم ۵۰۰ نفر مشغول به کار شدهاند و ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر نیز به طور غیرمستقیم با این شرکتها همکاری دارند.
وی تاکید کرد: نفس وجود واحدهای فناور متغیر بودن آنان است به این معنا که تعداد شاغلان در این واحدها متغیر است چون برخی شرکتها به صورت پاره وقت و پروژهای با افراد کار میکنند.
رئیس پارک علم و فناروی استان کردستان درآمد سالیانه این شرکتهای فناوری را مطلوب ارزیابی و عنوان کرد: درآمد این شرکتها طی سال جاری ۳۰ میلیارد تومان بوده است.
وی به تأسیس شرکتهای خلاق در پارک علم و فناوری اشاره کرد و افزود: در سال جاری پنج واحد فناور، پارک علم و فناروی استان کردستان تبدیل به شرکتهای خلاق شدند که این امتیاز بزرگی برای پارک بود.
سعیدی به ایجاد صندوق پژوهش و فناوری استان کردستان به عنوان بزرگترین دستاورد در زمینه سرمایهگذاری اشاره و اعلام کرد: این صندوق با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه کردستان چند شرکت خصوصی عضو پارک علم و فناوری فعالیت خود را در استان کردستان آغاز کرده است.
وی ادامه داد: با افتتاح صندوق پژوهش و فناوری در استان کردستان میتوانیم به شرکتهای فعال بویژه استارتاپها کمک بیشتری کنیم.
نظر شما