به گزارش کردپرس و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر امامجمعه پاوه؛ حاج ماموستا ملا قادر قادری در آیین نمازجمعه این هفته پاوه که با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، در محل مسجد جامع این شهر اقامه شد؛ پیرامون معرفی استاندار جدید کرمانشاه عنوان کرد: هفتۀ گذشته بعد از چند ماه انتظار دولت محترم، آقای امیری مقدم را بهعنوان استاندار کرمانشاه تعیین کرد؛ که اهل کرمانشاه و آشنا به منطقه است، امیدوارم حضور ایشان در این مسند منشأ خیر گردد.
وی افزود: در مراسم تکریم و تودیع تمام مسئولین با حسن ظن نسبت به اورامانات و خصوصاً شهر پاوه نظر دادند؛ بخصوص استاندار سابق کرمانشاه از مردم اورامانات و پاوه خیلی تجلیل کرد. آقای بازوند طرحهای خیلی خوبی برای پاوه داشت اما آه و افسوس اگر آن طرحها را ۴ سال پیش میداد حداقل الآن ۱۰ درصدی از آن طرحها شروع شده بود. طرحها خوب بود اما در وقت خداحافظی داده شد و شاید استاندار جدید این طرحها را قبول نداشته باشد.
امام جمعه پاوه تاکید کرد: ما از خدای تبارک و تعالی میخواهیم استاندار جدید منشأ خیر باشد و بتواند برای مردم کاری انجام دهد؛ چرا که واقعآً این مردم گرفتارند.
وی ادامه داد: در آن جلسه هم آقای استاندار و هم وزیر کشور حرف و سخن خود را از پاوه شروع کردند. برای همۀ آنها آرزوی توفیق دارم از خداوند تبارک و تعالی میخواهم آنان که رفتند در هر جا هستند موفق باشند و آنان که تازه مسئولیت گرفتهاند در خدمت مردم باشند. دیگر ما خواستی از این آقایان نداریم و پست و مقام از آنان نمیخواهیم فقط میخواهیم به این مردم خدمت کنند. خدمت به این مردم خدمت به ماست.
ماموستا قادری در بخش دیگری از سخنانش به نکوهش پدیده رباخواری اشاره کرد و گفت: بزرگان ما میفرمایند: رباخواری فاصلۀ طبقاتی ایجاد میکند نیمی از جامعه را بالا میبرد و نیمی دیگر را پایین میکشد. در هر جامعهای فاصلۀ طبقاتی ملموس باشد، آن جامعه زندگی همراه با آرامش نخواهد داشت.
امام جمعه پاوه افزود: رباخواری دشمنی و حسادت و کینهتوزی ایجاد میکند و سم عداوت و بذر دشمنی در دلها میپاشد. یک نفر چندین میلیارد از مردم گرفته و گفته در قبال هر ۱۰۰ میلیون تومان ماهیانه ۱۰ میلیون تومان سود میدهم. کسی هم که در منزل خود صاحب ۱۰۰ میلیون بوده به این امید که سرمایهاش بیشتر شود، پولش را به این نفر داده است و چند ماه اول سود خود را دریافت کرده است و بعد از چند ماه آن فرد که از مردم پولهای میلیاردی گرفته ، با سرمایۀ این وآ ن به اروپا فرار و خانوادههای زیادی را گرفتار کرده است؛ آن فرد هم خانۀ مردم را ویران کرده و هم آبروی خود را برده و هم عذاب قیامت را برای خود آماده کرده است.
وی تاکید کرد: بزرگان ما میفرمایند: در رباخواری ورشکستگی وجود دارد. امروزه در جامعۀ پاوه صدها خانواده به این درد مبتلا و گرفتارند و پول و طلای خود را به امید سود بیشتر از دست دادهاند. امروز جامعۀ ما به حدی مبتلاست حاضرند رشوه بدهند که وام بگیرند یعنی حرام میدهند به خاطر آنکه حرام دریافت کنند.
ماموموستا قادری عنوان کرد: حتماً شما عزیزان میفرمایید پس چکار کنیم؟ اگر وام نگیریم نه صاحبخانه و نه صاحب همسر و نه صاحب ماشین میشویم!! بنده هم عرض میکنم سیستم نظام بانکی ما اسلامی نیست و دیانت پولداران ما قوی نیست! اگر مردم به هم قرض میدادند و بانکها سودهای زیاد از مردم نمیگرفتند امروز شاهد اینهمه ربا در جامعه نبودیم. در تمام شهرها قویترین و مجهزترین و مجللترین ساختمان های ساخته شده متعلق به بانکهاست. از کجا آوردهاند؟! از من و شما گرفته اند.
وی گفت: گروهی سال هاست رباخواری میکنند؛ نمیدانم چرا نمیمیرند؟! تردیدی نیست خداوند می خواهد آنها را بیشتر در دنیا نگه دارد تا در قیامت بیشتر عذاب بچشند.
وی تاکید کرد: با این حال تا برایتان امکان دارد به دنبال رباخواری و وام و سود دادن نروید، شاید بهوسیلۀ وام بتوانید ساختمانی عظیم بنا کنید اما این ساختمان عظیم دنیا، ساختمان قبر شمارا کوچک و تنگ و تاریک میکند.
نظر شما