به گزارش کردپرس از جهاد کشاورزی؛ موسی بیات افزود: به منظور ساماندهی و ارتقاء سطح زندگی عشایر باید تخصیص اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده در راستای دستورالعمل ابلاغی باشد.
او تصریح کرد: فرمانداری شهرستان ها به عنوان کارفرما باید پروژه های پیشنهادی که توسط ادارات امور عشایر شهرستانها در کمیته برنامه ریزی تصویب می شود را پس از تامین اعتبار، با اجرای پروسه انتخاب پیمانکار طبق قوانین و مقررات و با نظارت دستگاه های اجرایی مرتبط عملیاتی کنند.
بیات اضافه کرد: از آنجایی که مقرر شده تمام خدماتی که به عشایر ارائه می شود ، فقط با کارت تردد عشایری امکان پذیر خواهد بود ، لذا تعاونیهای عشایری تلاش کنند که در این زمینه تمام جمعیت عشایری استان تحت پوشش قرار گیرند.
دیرکل امور تعاونی ها سازمان امور عشایر ایران، با بیان این که بخشی از نیاز دامداران عشایری از طریق علوفه و بخشی نیز از طریق نهاده هایی است که با برنامه ریزی های ما تامین می شود، گفت : سازمان امور عشایر ایران با تمام قوا پیگیر تخصیص و توزیع نهاده دامی برای حمایت از عشایر است.
جمعیت عشایری آذربایجانغربی از نظر تعداد در سومین رتبه کشور است که با نزدیک به 16 هزار خانوار و 104 هزار نفر جمعیت 3.5 درصد جمعیت استان را تشکیل می دهند و تولیدات دامی آنها چرخ اقتصاد استان و کشور را به حرکت درآورده است.
نظر شما