مهمانسراهای ادارات در کردستان برای نقاهت بیماران مبتلا به کرونا مورد نیاز است

سرویس کردستان- رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی کردستان گفت: این دانشگاه برای کسب موفقیت بیشتر در جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در استان نیازمند استفاده از مهمانسراهای ادارات در سپری کردن دوران نقاهت بیماران بهبود یافته است.

به گزارش خبرگزاری کُردپرس، فرزین رضاعی ظهر امروز در ستاد مدیریت بحران استان کردستان اظهار داشت: با توجه به اینکه جدا کردن افراد بهبود یافته ای که دوران نقاهت خود را می گذرانند از ضرورت‌های جلوگیری از گسترش ویروس کرونا در جامعه است، این امکان در منازل افراد وجود ندارد.

وی افزود: برای این اقدام در تمام شهرستان‌ها باید مهمانسراها در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار بگیرد تا بتوانیم در صورت بیشتر شدن افراد مشکوک آنان را در بیمارستان‌ها پذیرش کنیم.

رضاعی اضافه کرد: همچنین این دانشگاه به دنبال آن است که در صورت تکمیل تخت‌های بیمارستانی از برخی اردوگاه های استان به عنوان بیمارستان‌های موقت برای پذیرش بیماران استفاده کند.

117 بیمار مشکوک به کرونا در کردستان بستری هستند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی کردستان نیز در این جلسه با بیان اینکه هم اکنون ۱۱۷ بیمار در این استان بستری هستند که نتیجه آزمایش ۶۳ نفر از این افراد مثبت است، گفت: تعداد تخت‌های فعال بیمارستانی این استان شامل ۲ هزار و ۵۰۰ تخت است که در صورت نیاز می توان این تعداد را به ۲ هزار و ۸۰۰ تخت رساند.

هومن قصری یادآور شد: علاوه بر آن بیمارستان صحرایی ۵۰ تختخوابی نیز در حال تجهیز شدن بوده که به زودی در شهرستان سقز مستقر می‌شود.

وی افزود: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز اعلام آمادگی کرده در صورت نیاز یک بیمارستان ۳۰ تختخوابی نیز تجهیز و راه اندازی کند.

نماینده سپاه بیت المقدس کردستان نیز در این جلسه از تقسیم بندی شهرهای استان به پنج قسمت برای ضد عفونی شبانه خبر داد و افزود: هم اکنون این ستاد فعالیت خود را در سنندج آغاز کرده و با همکاری شهرداری از امشب شروع به ضد عفونی معابر می‌کند.

سرهنگ محمد آزادی پور یادآور شد: اولویت اول این ستاد هم اکنون فعالیت در شهرهایی مانند سنندج، سقز و مریوان است اما به مرور در تمام شهرها فعالیت خود را آغاز خواهیم کرد.

کد خبر 255967

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha