درانتخابات مریوان چه گذشت؟ / مرثیه ای برای مریوان

سرویس کردستان- مریوان با جمعیتی نزدیک به 200 هزار نفر تنها دروازه رسمی تجاری و مسافری استان و نزدیک ترین مرز زمینی تهران با عراق و اقلیم کردستان است. این ظرفیت بزرگ اما سال هاست به حال خود رها شده است.

کُرد پرس- این شهرستان با مشاهیر و مفاخر برجسته اش، با دارا بودن بیشترین حجم دانش آموختگی به نسبت جمعیتش ومردمانی با هوش و ذکاوت بی مانندش وبا دلسوزان فرهنگ و طبیعتش با دو شهرستان متشکل از جمعیت سورانی و هورامی یکی ازمناطق مهم استان کردستان به حساب می آید.

این شهرستان مدتهاست علیرغم استعداد فراوانی که دارد متاسفانه مغفول دولت بوده و از نداشتن مدیرانی دلسوز و آشنا به مسائل آن رنج می برد. شهری که می تواند محور توسعه جهشی در استان باشد، متاسفانه درگیر مناقشات سیاسی و مدیریتی هدفمند گردیده است. تنها مسئولیت هایی که ازسرپرست مدیریت این شهرستان خواسته شده مدیریت شرایط موجود خصوصا مدیریت انتخابات با نگاه به منافع برخی اشخاص و جریانات و همچنین مساعدت به برخی افراد وابسته در مرز رسمی بوده است .

در امر انتخابات؛ مدیریت این شهرستان در مرحله بررسی وضعیت کاندیداهای این دوره مجلس؛ هیات اجرایی شهرستان با مدیریت سرپرستی فرمانداری کسی را رد صلاحیت نکرد تا هم تبلیغی برای حزب مطبوعش باشد و هم مجال بازی با کاندیداها را در مراحل بعد داشته باشد. این مدیر حزبی بر اساس همه آیین نامه های قانونی وزارت کشور بعلت ریاست حزبی نباید در جایگاه رئیس ستاد حوزه انتخابیه که هیچ؛ حتی در بدنه هیات اجرایی هم قرار می گرفت، اما با اصرار جریانی خاص در سرپرستی این شهرستان مهم ابقا گردید. این مدیر حزبی و دارای وابستگی خاصی به جریانی تندرو در استانداری کردستان؛ تخلف آشکار انتخاباتی را درپرونده خود دارد که می بایست همراه برخی هم حزبی های خود دوران محکومیت را سپری کنند ولی متاسفانه با لابی گری و فشارهای سیاسی جریانی خاص به سرپرستی فرمانداری حساس ترین شهرستان کردستان منصوب می گردد تا انتخاباتی حاشیه دار را برگزار کند و گره ای بر گره های پیچیده این شهر بی صاحب بیفزاید. ضمن احترام برای همه رای دهندگان در این حوزه و منتخب آنان باید گفته شود که منتخب عضو یک حزب خاص است که سرپرست فرمانداری ریاست این حزب در استان را بر عهده دارد. در حقیقت این یک انتخاب حزبی بود که رئیس حزبی آن را برگزار کرد تا فردی از حزب متبوعش به مجلس راه یابد.

در دوران سرپرستی فرماندارن اخیر این شهرستان هیچگونه اقدام توسعه ای رخ نداد و تنها پروژه مطرح این شهرستان جاده جدید مریوان است که آن هم جزء پروژه های ملی محسوب می شود که فرماندار هیچگونه نقشی درآن ندارد. همچنین کمربندی شهر به مرز باشماق هم که به محاق رفته است. همه هنر حزبی فرماندار فعلی این بود که انتخاباتی حاشیه دار و ضعیف را برگزار کند تا نماینده حزبی حوزه انتخابیه خود را با حداقل رای ممکن که ازمیانگین آراء شورای شهرهم کمتر است روانه مجلس بکند و به ازای آن حکم سرپرستی فرماندار را به مسئول تبدیل کند. هنوز حرف های زیادی راجع به اختلاف شمارش رای بین هیات اجرایی و هیات نظارت وجود دارد که فرمانداری از جواب آن طفره می رود. این فرماندار حزبی که با اصرار جریانی خاص به مریوان اعزام گردیده فعلا یکی از ماموریت های خود را بزعم خود به اتمام رسانده و باید دید در پیگیری دیگر اهداف و سفارشات هم حزبی هایش چقدر موفق خواهد بود. حال که وضعیت انتخابات مریوان مشخص شد تازه از اصرار و پافشاری و درگیری بعضی مدیران و خصوصا استاندار با نماینده شهرستان بر ابقاء این فرماندار در مریوان رمزگشایی گردید. حال پرسش اصلی از مدیران حزبی و انتخاباتی استان این است که در طول 6 سال مدیریت حزبی در این استان چه خدمتی به مهمترین شهرستان یعنی مریوان داشتید؟ مدیریتی که نتوانست مشکل یک زباله دانی را در پایتخت محیط زیست استان حل نماید مدیریتی که نتوانست بزرگترین دروازه تجاری استان را سامان دهی کند مدیریتی که نتوانست انتخاباتی سالم برگزارکند مدیریتی که نتوانست درقطب اقتصادی استان تحول ایجاد کند وتنها خدمتش انتخاباتی پرحاشیه و ضعیف بود که می بایست به مردم شریف مریوان پاسخگو باشند.

کد خبر 256086

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha