«کرونان» را جدی بگیریم؛ ویرانگر است/شفیع بهرامیان

سرویس آذربایجان غربی- «شفیع بهرامیان»، روزنامه‌نگار در یادداشتی از ویروس جدید «کرونان» یاد می کند، ویروسی که از «کرونا» خطرناک تر است و به صف‌های طولانی جلوی نانوایی‌ها و فروشگاه‌ها جهت تهیه نان و دپو کردن اقلام خوراکی در هر خانه منجر شده است.

درحالیکه بیش از ۱۵۴ کشور جهان در حال حاضر درگیر شیوع ویروس کووید-۱۹ یا نسل هفتم کرونا هستند، در سرزمین ما نوع خطرناک و جهش‌یافته‌تری از این ویروس مرگبار در حال تهدید همه بنیان‌های اجتماعی و اقتصادی و سلامتی مردم است.

این ویروس جدید که از آن بنام «کرونان» یاد می‌شود چون خوره‌ای به جان مردم سرزمین ما افتاده و چنانچه هرچه سریع‌تر جلوی آن گرفته نشود یقینا تلفات و صدمات آن به مراتب بیشتر از کرونا ویروس کووید ۱۹ خواهد بود.

گرچه مسئولان امر برای مقابله با عوارض و صدمات ویروس مرگبار «کرونان»، با دوشیفته کردن مراکز مبارزه با این ویروس و همچنین تخصیص سهم بیشتری از امکانات و منابع استراتژیک و‌ ذخیره شده موجود، سعی در مهار آن دارند اما متاسفانه بعلت عدم فرهنگ‌سازی و فقدان نظارت‌های مداوم و مؤثر، این ویروس همچنان در سطح شهرها و روستاها جولان داده و قربانی می‌گیرد.

از علایم بارز این نسل هشتم ویروس کرونا، می‌توان به احساس گرسنگی فراوان، ترس و لرز بسیار از قحطی و گرسنگی، صف‌های طولانی جلوی نانوایی‌ها و فروشگاه‌ها بدون نیاز به «نان» و توصیه همگان به دپو کردن صدها قرص نان و اقلام خوراکی در هر خانه است که پس از چند روز بخاطر عدم استفاده، بیات شده و کپک زده و دور انداخته می‌شود!

ساده‌ترین راه برای فهمیدن ابتلا به این ویروس خطرناک، مراجعه به سفره یا جای نان منازل است، اگر در خانه شما بیش از ۳۰ قرص نان وجود دارد شما مشکوک به ویروس «کرونان» هستید و اگر بیش از ۵۰ قرص نان در خانه دارید شما قطعا مبتلا به ویروس مرگبار کرونان هستید.

کرونا را می‌توان باهم ریشه‌کن کرد اما از بین بردن ویروس خطرناک کرونان که متاسفانه مغز و درون برخی از هموطنان ما را آلوده کرده و سبب هجوم به فروشگاه‌ها و نانوایی‌ها و احتکار و دپوی چند برابر نیاز اقلام و مواد غذایی مورد نیاز آحاد مردم شده، بسیار کار و زمان و انرژی می‌خواهد.

نمی‌خواهم ناکارآمدی برخی مسئولان را کم اهمیت جلوه بدهم اما بخدا این روزها رفتار برخی از مردم به مراتب بدتر از ویروس کرونا است، اینان به هیچ کسی رحم نمی‌کنند، بخدا آن نان اضافه، آن کیسه‌های برنج اضافه، آن دبه‌های روغن، آن قوطی‌های وایتکس و همه چیزهایی که گرچه پولش را دادید اما در منزل یا انبارهاتون احتکار کردید، سهم هزاران هموطن بدبخت شماست که برای پیدا کردن ده قرص نان برای سفره خالی فرزندانشان، حاضرند هر دری را بکوبند!

کرونان را جدی بگیریم، ویروسی که نه دین دارد، نه ایمان، نه انسانیت سرش می شود نه احساس.لطفا به همدیگر رحم کنیم.

کد خبر 256510

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha