کمک به قشر آسیب‌پذیر از راه‌های کاهش اثرات کرونا

سرویس کردستان- نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: یکی از راه‌های کاهش اثرات کرونا در جامعه این است که در این شرایط اقشار ضعیف و آسیب‌پذیر جامعه را فراموش نکنیم البته هرچند بطور خودکار اقداماتی توسط دستگاه‌های مرتبط انجام شده است اما باید این حرکت‌ها از سوی خیرین نیز شتاب بگیرد‌تا سختی‌ها جبران شود.

به گزارش کُرد پرس، آیت‌الله سیدمحمد حسینی‌شاهرودی در جلسه هماهنگی برگزاری رزمایش کمک مومنانه در کردستان که در سالن جلسات ستاد سپاه استان برگزار شد، اظهار داشت: در روزهای شیوع ویروس کرونا در کشور همه اقشار به شیوه‌های مختلف پای کار آمدند و جلوه‌های زیبایی در کشور را به تصویر کشیدند که باعث شد همه کشورها با نگاه احترام و بزرگی به ایران نگاه کنند و این باعث سرافرازی ملت است.

وی افزود: یکی از این جلوه‌های بزرگ کمک مجموعه‌های مختلف جامعه به افرادی است که در این وضعیت سخت کرونایی شرایط زندگی‌شان سخت‌تر شده است.

نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: یکی از راه‌های کاهش اثرات کرونا در جامعه این است که در این شرایط اقشار ضعیف و آسیب‌پذیر جامعه را فراموش نکنیم البته هرچند بطور خودکار اقداماتی توسط دستگاه‌های مرتبط انجام شده است اما باید این حرکت‌ها از سوی خیرین نیز شتاب بگیرد‌تا سختی‌ها جبران شود.

وی با تاکید بر اینکه در ایام سختی و تنگدستی همه باید کمک‌حال افراد ضعیف باشند تصریح کرد: در کنار دستگاه‌های مختلف هم خیرین و هم نیروهای مسلح و بویژه مجموعه سپاه با تمام توان پای کار آمده‌اند.

وی ضمن قدردانی از اقدامات سپاه گفت: اقدامات سپاه در روزهای شیوع کرونا یک رزمایش و یک نبرد عالی در میدان عمل بود.

آیت‌الله حسینی‌شاهرودی گفت: خوشبختانه با کمک همه آحاد جامعه توانستیم مقداری از فشار روانی و جو روانی که دشمنان علیه ایران ایجاد کردند کاسته شود.

وی عنوان کرد: هرچند با شیوع ویروس کرونا در جهان برخی کشورهای اروپایی و همچنین آمریکا با مشکلات مختلفی ازجمله خالی شدن قفسه فروشگاه‌ها، گرسنگی، غارت و .... روبرو بودند اما خوشبختانه در ایران با همدلی و همیاری مردم با دستگاه‌های اجرایی به راحتی توانستند این بحران را کنترل و مدیریت کنند.

نماینده ولی فقیه در کردستان یادآور شد: در استان کردستان هم اقدامات خوبی در راستای کمک به اقشار کم‌برخوردار انجام شده و مجموعه‌های خودجوشی در این راستا شکل گرفته است.

وی افزود: در استان مجموعه‌های حوزوی شامل مرکز بزرگ اسلامی، ائمه جمعه و جماعت اهل تسنن و اهل تشیع، بسیج طلاب و روحانیون، اوقاف، و.... مجموعه بزرگی هستند که مطمئنا انجام اقدامات حمایتی به اقشار آسیب‌پذیر می‌توانند اثرات قابل توجهی در جامعه ایجاد کنند.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه حدود ۶۰۰ هیات مذهبی در استان کردستان وجود دارد این هیات‌ها هم ظرفیت بزرگ دیگری در راستای کمک به مستضعفان استان است.

نماینده ولی فقیه در کردستان ادامه داد: باید از مجموعه‌های مختلف هم در جهت جمع‌آوری کمک‌ها بهره گرفت و هم در جهت توزیع این کمک‌ها چرا که جمع کثیری از اقشار آسیب‌پذیر که قبلا از طریق برخی دستگاه‌‌های حمایتی شناسایی شده بودند خدمات قابل قبولی به آنها ارایه شده است اما یکسری دیگر به رغم تنگدستی زیر چتر حمایتی هیچ ارگانی نیستند و مغول مانده‌اند لذا باید این خانواده‌ها را نیز شناسایی و کمک‌ها را بین آنها نیز توزیع کنیم.

وی تأکید کرد: در راستای شناسایی خانواده‌های کم‌برخوردار باید از ظرفیت بالای ائمه جمعه و جماعات و مساجد استفاده کنیم که کمک‌ها بدست افراد بی‌بضاعت واقعی برسد.

وی گفت: امیدواریم این کار به حرکتی ارزشمند و مداوم تبدیل شود که بتوانیم در همه زمان‌ها کسانی که به هر دلیل مشکلات و تنگناهایی مالی دارند مشکلاتشان را با کمک و همراهی هم حل کنیم.

کد خبر 268983

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha