به گزارش کرد پرس، منصور مهرزاد گفت: از این تعداد، ٢ هزار و ١٠٣ فقره پروانه تولید انفرادی، ٥٦ مورد مربوط به پروانه تولید کارگاهی، ١٧١ فقره کارت شناسایی و ٤ مورد جواز تأسیس کارگاهی بوده است.
وی افزود: این مجوزها برای صنعت گران فعال در رشته های رودوزی های سنتی، سفال گری، نازک کاری، البسه محلی، تولیدات چرم، جاجیم بافی، گلیم بافی، کلاش بافی، شال بافی، قلم زنی و ... صادر شده است.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان اظهار کرد: در مدت زمان یاد شده نیز ۲ هزار و ٢١٠ نفر از آموزش رشته های مختلف صنایع دستی در سطح روستاها و شهرهای کردستان بهره مند شده اند.
مهرزاد ادامه داد: این اداره کل به منظور ارتقای شاخص های هنری در تولید صنایع دستی بومی و سنتی نیز دو دوره آموزشی برای ٨٠٠ نفر از شاغلان این حوزه در استان برگزار کرده است.
وی یادآور شد: مهارت آموزی و توانمندسازی افراد و ترویج و توسعه صنایع دستی بومی از مهمترین اهداف برگزاری این دوره های آموزشی در کردستان است.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان بیان کرد: امیدواریم با شناسایی، رفع مشکلات و پاسخ به مطالبات هنرمندان و صنعت گران، شاهد روند روبه رشد تولید و عرضه محصولات صنایع دستی در استان باشیم.
نظر شما