تولید روزانه ۱۵ میلیون متر مکعب گاز در میدان گازی بانکول / ایوان صاحب پالایشگاه می شود

سرویس ایلام - مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران ضمن تشریح خصوصیات میدان گازی بانکول در استان ایلام عنوان کرد: با توسعه این میدان لازم است که پالایشگاه گاز در ایوان ایجاد شود.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، رضا نوشادی عنوان کرد: استان ایلام از جمله استان‌های دارای پتانسیل در زمینه نفت و گاز است و توسعه طرح‌های مختلف گازی از جمله توسعه فاز دو پالایشگاه ایلام و مخازن بانکول و باباگیر ایوان در این دیار کهن و بااصالت در دستور شرکت ملی گاز ایران قرار دارد.

وی با اشاره به ظرفیت عظیم میدان گازی بانکول گفت: مطابق اطلاعات فعلی که در مطالعات آتی دقیق تر خواهد شد، با توسعه این میدان، روزانه ۱۵ میلیون متر مکعب گاز تولید می شود که با توجه به لزوم احداث پالایشگاه در جوار آن، سبب‌ساز اشتغال نیروهای استان و باعث ارتقای شاخص‌های رونق و رفاه در جوامع پیرامونی است.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران همچنین از برنامه این شرکت برای توسعه میدان باباگیر ایوان در همسایگی میدان بانکول خبر داد و تصریح کرد:  به ثمر نشستن پروژه بانکول، فرصتی ارزشمند برای  توسعه میدان باباگیر پدید می آورد که با توجه به حجم تاسیسات پالایشی این دو میدان، امیدها برای  توسعه ایلام افزایش یافته و مردم منطقه از گسترش فرصت‌های شغلی و آثار و برکات آن بهره‌مند و متنعم خواهند شد.

نوشادی با بیان اینکه اجرای این پروژه مستلزم انجام مقدماتی مانند احداث جاده دسترسی، برپایی کارگاه‌ها برای جذب نیرو و کارهای اجرایی و تحصیل زمین است، خاطرنشان کرد: قبل از ابلاغ شروع به‌کار به پیمانکار، مجوزهای لازم از سازمان محیط‌زیست، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، ادارات آب و برق و امور اراضی اخذ شد و این سازمان‌ها به طور دقیق در جریان نقشه‌های اجرای طرح قرار گرفتند.

وی ضمن احترام به دغدغه های فعالان زیست محیطی ایلام، عنوان کرد: پس از بررسی کارشناسی و اعطای مجوز اجرای پروژه توسط منابع طبیعی، مشخص شد که ۲۳۰ اصله درخت در مسیر اجرای طرح واقع شده‌اند و باید به ناچار و ناگزیر قطع شوند اما شرکت مهندسی  و توسعه گاز ایران با درک مسئولیت در قبال طبیعت خواستار آن شد تا راهکاری برای به حداقل رساندن قطع درختان پیدا کند که عاقبت با تلاش تیم مهندسی، مسیر جاده پروژه تغییر داده شد و  تعداد درختان در مسیر به ۸۰ اصله کاهش یافت که عمده آن نه درختان تنومند قدیمی که درختچه و بوته است.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران تصریح کرد: کارشناسان منابع طبیعی در هنگام قطع این اشجار مستقیما در محل حاضر بوده و ضمن نظارت مستقیم از این فرآیند مستندسازی کرده‌اند.

کد خبر 2754526

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha