به گزارش کردپرس، صلاح الدین حقگو در این باره به ایرنا اظهار کرد: در صورتی که بارش باران بهاری در منطقه محقق نشود، علاوه بر غیرقابل برداشت بودن این ۹ هزار هکتار، به علت تنش کم آبی عملکرد مزارع دیم این شهرستان کاهش چشمگیری خواهد داشت.
او افزود: در سال زراعی جاری در بیش از ۴۹ هزار هکتار اراضی کشاورزی این شهرستان گندم کشت شده که از این مقدار، ۴۴ هزار هکتار به صورت دیم و پنج هکتار به صورت آبی کشت شده است.
مدیر اداره جهادکشاورزی مهاباد گفت: از مجموع مزارع گندم دیم این شهرستان ۲۶ هزار هکتار در قالب طرح «جهش تولید» قرار دارد که در این طرح مراحل کاشت تا برداشت محصول زیر نظر کارشناسان جهادکشاورزی خواهد بود و علاوه بر یارانه بیمه محصول، کود به صورت رایگان هم در اختیار کشاورزان قرار میگیرد.
حقگو با بیان اینکه سال زراعی گذشته در بیش از ۴۵ هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع مهاباد گندم دیم و در بیش از پنج هزار هکتار نیز گندم آبی کشت شد، گفت: پارسال در مجموع بیش از ۸۵ هزار تُن گندم از مزارع این شهرستان برداشت و از این مقدار بیش از ۴۷ هزار تُن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان به صورت تضمینی خریداری شد.
کشت گندم در مهاباد هر سال از ۱۵ مهر آغاز و تا اوایل آذر ادامه دارد و برداشت آن از اوایل تیر سال بعد شروع و تا مرداد هم ادامه دارد.
نظر شما