اسماعیل زارعیکوشا ایجاد بنیاد توسعه و پیشرفت استان کردستان را طرحی انقلابی خواند و افزود: این بنیاد با مشارکت تمام فعالان بخش خصوصی، سرمایهگذاران، دلسوزان این استان و آنهایی که دل در گرو توسعه کردستان زیبا دارند ایجاد میشود.
وی با اعلام خبر ایجاد بنیاد توسعه و پیشرفت استان کردستان با مشارکت تمام فعالان بخش خصوصی و سرمایهگذاران، این بنیاد را کانون و مرکزی دانست که همهی کسانی که نسبت به استان کردستان احساس مسئولیت میکنند، به آب و خاک آن دینی دارند و میخواهند در راه اعتلای کردستان عزیز گامی بردارند میتوانند با مراجعه به آن سهم و دینشان را نسبت به کردستان ادا کنند.
وی با قرآئت شعری عربی با این مضمون (چیزی که گذشته، خوب یا بد از دست رفته است و چیزی که قرار است در آینده بیاید هم معلوم نیست قسمت ما شود) ادامه داد: این شعر به خوبی استفاده از فرصتها را بیان میکند؛ اینکه نباید غصه گذشته را خورد بلکه فقط باید از آن پند گرفت، همچنین نگران آینده بودن هم موجب میشود فرصتهای پیش روی ما از دست بروند، چرا که فرصتها مثل ابر بهار محو میشوند. کردستان هم از این دست فرصتها کم نداشته است، فرصتهایی که اکثرأ با سوءمدیریت از دست رفتهاند.
زارعی کوشا ادامه داد: با دردمندی میگویم هر کس با هر عنوانی باعث شود دوباره فرصتی از دست استان برود نسبت به مردم و استان کردستان خیانت کرده است میتواند این شخص رئیس یک بانک باشد یا یک کارمند ساده یک کرد خارج نشین باشد یا ضد انقلاب.
وی گفت: امام علی (ع) میفرماید «دشمنترین دشمن تو، خود تو هستی) چرا که وقتی که انسان فرصتها و توانمندیهای خود را نشناسد به سادگی فرصتهایی که برای او ایجاد میشود را نادیده میگیرد. در حال حاضر هم فرصتی اولی و بینظیر برای همگرایی و تعامل دولت و بخش خصوصی در استان کردستان ایجاد شده است که باید قدر آن را دانست و از آن بهتربن بهره را گرفت.
وی با مهم دانستن مسئله همدلی و تعامل گفت: ضمن تشکر از زحماتی که دولتهای قبل برای استان کشیدهاند، باید عرض کنم اگر صرفا منتظر دولتها باشیم چیزی بیش از وضعیت موجود حاصل نمیشود پس باید همگی دست در دست همدیگر منیّتها را کنار بگذاریم و فقط روی توسعه و پیشرفت استانمان تمرکز کنیم که ایجاد بنیاد توسعه و پیشرفت کردستان در همین راستا صورت خواهد گرفت.
استاندار کردستان ادامه داد: روزی که به کردستان آمدم دست سید کمال حسینی رئیس وقت اتاق بازرگانی سنندج را به گرمی فشردم و امروز هم دست آقایان عبدالملکی و حسینی را به گرمی میفشارم چرا که معتقدم سند توسعه اقتصادی استان کردستان را بخش خصوصی و اتاق بازرگانی به عنوان پارلمان این بخش مینویسد.
وی به توانمندی شهرستانهای مختلف استان کردستان اشاره کرد و گفت: بر اساس مزیت و توانمندی هر شهرستان دولت و شرکتهای دولتی در آن شهرستان سرمایهگذاری میکنند؛ اما منابع دولت محدود است و فرصت از دست میرود پس برای توسعه و پیشرفت معطل برنامه نمینشینیم؛ باید در مسیر پیشرفت، خودمان را اصلاح کنیم. هرجا که نیازمند بازنگری و اصلاح بود با همگرایی و تعامل میانبر جدیدی ایجاد میکنیم.
زارعی کوشا با اشاره به افزایش چشمگیر بودجه استان کردستان و تعامل خوب نمایندگان مجلس با دولت گفت: این بار همه چیز برای حصول نتیجه حاضر است و جلسات شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی بستر مناسبی است برای مشخص کردن چهارچوب بنیاد توسعه و پیشرفت کردستان که به صورت ماهانه و جدی ابن جلسات باید دنبال شوند.
نظر شما