ناصر صدفی با اعلام این مطلب اظهار کرد: کمپینگ گردشگری سهولان در حدود ۹ سال پیش در ورودی روستای سهولان راهاندازی و در سال ۱۴۰۲ از طریق ماده ۲۷ به سرمایهگذار واگذار شد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مهاباد افزود: مقرر شده است سرمایهگذار مبلغ ۱۰ میلیارد ریال برای آغاز پروژه هزینه کند و در صورت نیاز تا ۲۰ میلیارد ریال برای تکمیل و ساماندهی کمپینگ سرمایهگذاری میشود.
او گفت: راهاندازی سوئیتهای اقامتی، سرویسهای بهداشتی، فضای سبز، ایجاد آلاچیق، رستوران، فروشگاه صنایعدستی، بوفه و محلی برای استراحت موقت مسافران در این کمپینگ پیشبینی شده است.
غار آبی سهولان در مهاباد به عنوان دومین غار آبی کشور یکی از جاذبههای منحصربفرد تاریخی و تفریحی استان آذربایجان غربی است که نظر هر گردشگر و بازدید کنندهای به عظمت و زیبایی آن جلب میشود.
این غار در روستایی به همین نام در ۴۲ کیلومتری جنوب شرقی شهر مهاباد در مسیر جاده برهان و نزدیکی روستای «عیسی کند» میان ۲ شهرستان مهاباد و بوکان واقع شده و سالانه گردشگران و بازدیدکنندگان بسیاری برای دیدن این مکان زیبا به این منطقه سفر کرده و از جاذبههای شگفت انگیز غار بازدید میکنند.
غار سهولان ٢ هکتار مساحت دارد و با ۲ ورودی مجزا دارای ۱۷۸ و ۱۰۷ پله پرپیچ و خم است که گردشگران را در عمق ۳۰ متری زمین میهمان دوره «کرتاسه» از دوره دوم زمین شناسی در میلیونها سال پیش میکند.
هوای خنک و صاف داخل غار، غارنوردی دلپذیری را نوید میدهد البته با نزدیک شدن به عمق زمین و کف غار فشار هوا افزایش یافته و از مقدار اکسیژن کاسته میشود، رطوبت هوا به ۷۸ درصد میرسد، دمای هوا نیز ۱۵ تا ۱۷ درجه سانتیگراد است که راه رفتن و پیمودن پلهها را برای افراد مسن و کودکان دشوار میسازد.
نظر شما