به گزارش خبرگزاری کردپرس، مهرداد عظیمی اظهار داشت: ایلام با داشتن ۴۳۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق میتواند الگوهای موفقی برای دیپلماسی مهارت در کشور باشد.
وی عنوان کرد: دیپلماسی مهارت به عنوان یک راهبرد اساسی برای کمک به کشورهای هدف و صدور توانمندی ایران در ابعاد مختلف از جمله آموزشهای مهارتی است.
عظیمی در ادامه با اشاره به بازدید از مراکز آموزش فنی و حرفه ای ایلام، گفت: خوشبختانه کشور همسایه عراق متقاضی خرید محصولات تولیدی مربیان ایلام است و این مهم نشان میدهد بیش از گذشته باید تقویت استانهای مرزی در دستور کار قرار گیرد.
معاون وزیر کار عنوان کرد: در دیدار اخیر با وزیر امور خارجه کشورمان، دیپلماسی مهارت دنبال و در میز معادلات اقتصادی، این موضوع مهم در دستور کار قرار گرفت که با همافزایی در حال اجراست.
وی در ادامه هدف از سفر به استانهای کشور را دیدار با همکاران سازمان عنوان کرد و افزود: آشنایی با ظرفیتهای مهم که مهمترین آن سرمایههای انسانی است در اولویت قرار دارد.
رئیس سازمان فنی و حرفهای گفت: همچنین در این سفر متناسب با ظرفیتهای استانها، برنامههای جدید در سطح سازمان ارتقاء و دنبال میشود.
عظیمی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۴ هزار و ۳۰۰ مرکز جوار کارگاهی در کشور وجود دارد و سازمان با سیاستهای راهبردی این مراکز را توسعه خواهد داد.
وی ادامه داد: در بازدید از صنایع موفق ایلام از جمله پتروشیمی، برای ارائه آموزشهای مهارتی تفاهمنامه همکاری با وزارت نفت و هلدینگهای بزرگ صنعتی امضاء میشود.
معاون وزیر کار گفت: همچنین براساس نیاز کشور که همان تربیت و آموزش نیروی انسانی ماهر است این مهم به عنوان راهبرد جدید دنبال میشود. در واقع وظایف سازمان فنی و حرفهای فقط معطوف به ارائه آموزشهای مهارتی نیست.
رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور امروز از مرکز آموزش فنی و حرفهای خواهران، کارگاه گوهر تراشی، برق صنعتی، کارگاه آموزشی برق صنعتی و pLc، طراحی روی چوب و... بازدید و با مربیان و کارکنان به گفتوگو پرداخت.
نظر شما