به گزارش کرد پرس، شکور صلواتی گفت: به منظور انجام فعالیت های ضروری در محل دفن پسماندهای شهری تامین انرژی برق ضروری بود که این مهم بعد از گذشت ۳۵ سال از زمان بهره برداری از لندفیل سنندج محقق شد.
وی اظهار کرد: در راستای خدمات عام المنفعه به شهروندان اجرای هرگونه برنامه مدیریت پسماند مستلزم وجود انرژی برق در محل است که با تلاش و پیگیری های این سازمان برق محل دفن پسماند تامین شد.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری سنندج افزود: در راستای برقرسانی به محل دفن پسماند سنندج ۵۵۰ متر طول حفاری در عمق یک متر وعرض ۵۰ سانتیمتر در اراضی پائین دست محل دفن تا نزدیکترین پست ترانس برق در شهرک صنعتی چنو انجام شده است.
صلواتی ادامه داد: بیش از ۴۰۰ تن پسماند به صورت میانگین شبانه از سطح شهر سنندج جمع آوری می شود که بر اساس یک برنامه ریزی جمع آوری مکانیزه این پسماند در دستور کار قرار دارد.
وی در ادامه به برخی برنامه های این سازمان اشاره کرد و یادآور شد: تامین وسایل گرمایشی و سرمایشی پرسنل، ثبت ورود و خروج پرسنل، تامین سیستم روشنایی در محل و محوطه، استفاده از سیستم اتوماسیون اداری در محل، پایش تصویری آنلاین، استفاده از دستگاه های تصفیه آب و ... از برنامه های در دست اقدام این سازمان در محل دفن پسماند سنندج است.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری سنندج استقرار سیستم توزین اتوماتیک خودروهای حمل زباله، استقرار راه بند، امکان واگذاری امورات پرس ضایعات خشک به بخش خصوصی را از امکانات ضروری در محل دفن پسماند سنندج عنوان کرد و بیان کرد: استقرار امکانات لازم برای امورات سگ های بلاصاحب در مرکز شماره دو، امکان راه اندازی کارخانه بازیافتدر محل دفن پسماند شهری، امکان راه اندازی سیستم «RFED» در محل برای کنترل پسماندهای ساختمانی و امکان راه اندازی کارخانه بازیافت ضایعات ساختمانی از ضروریات است.
نظر شما