به گزارش کردپرس به نقل از خبرگزاری فارس، کاظم غریب آبادی در حاشیه جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده اعضای اصلی و سرکردگان گروهک تروریستی منافقین در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تروریسم یکی از جنایات عمدهای است که با حمایت برخی کشورهای مدعی حقوق بشر در دنیا اعمال میشود.
وی با تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیتهای حقوقی و قضایی برای محاکمه گروهکهای تروریستی بر پیگیری اجرای احکام صادره نیز اشاره کرد.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه یادآور شد: این اقدام منحصر به گروهک تروریستی منافقین نیست بلکه گروهکهای تروریستی که اکنون خود را به قوم شریف کرد منتسب میکنند هم تحت تعقیب قضایی قرار دادهایم و برای ۳۸ نفر از آنها از دولت عراق تقاضای استرداد کردهایم.
وی با بیان اینکه پروندههای بیشتری خواهیم داشت، به اقدامات گروهکهای تکفیری اشاره کرد و افزود: اقدامات گروهکهایی از جمله انصارالفرقان و جیش الظلم نیز که اخیراً در راسک مرتکب اقدام تروریستی شده بودند، در قالب یک پرونده قضایی پیگیری میکنیم.
غریب آبادی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه اجرای احکام صادره از دادگاه گفت: این دادگاه هرچند دیرهنگام برگزار شد اما تصمیم بسیار درستی بود و در واقع تصور کنید که شخصی به قتل رسیده باشد و قاتل به خارج از کشور فرار کرده باشد و نمیشود که او را محاکمه نکرد؛ بنابراین برگزاری دادگاه برای بیکیفر مانی لازم است.
دبیر ستاد حقوق بشر تاکید کرد: ابزارهایی برای اجرای احکام صادره از دادگاه داریم؛ کشورهایی که اکنون به تروریستها پناه دادند، اگر احکام قضایی را مقابل آنها قرار دهیم، آنگاه استدلال حمایت از این افراد را نخواهند داشت و حداقل این است که آنها را از کشورهای خود بیرون برانند.
وی ادامه داد: طبیعتا ما هم ابزارهایی برای پیگیری اجرای حکم دادگاه داریم. کشورهایی که اکنون به تروریست ها پناه داده اند اگر احکام قضائی در مقابل آن ها قرار گیرد استدلال این کشورها برای حمایت از تروریست ها سخت می شود و حداقل فشار خواهند آورد که از کشورهایشان بیرون رانده شوند.
نظر شما