مجید غلامنژاد اظهار کرد: عمده کالاهای صادر شده شامل کاشی و سرامیک، آهن آلات، خشکبار و ترهبار بوده است. همچنین در این مدت ۱۰۲ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار از طریق مرز کیله وارد کشور شده که اغلب آنها مربوط به وسایل خانگی و برقی است.
مدیر گمرک سردشت با بیان اینکه آمار مربوط به صادرات کالا از مرز کیله رو به افزایش است، اضافه کرد: بازرگانان و تجار میتوانند کالاهای خود را پس از ورود به کشور از طریق مرز رسمی کیله ترخیص و از معافیتها و تخفیفهای مناطق مرزی و کارت مرزنشینی استفاده کنند.
غلام نژاد با اشاره به اینکه سال گذشته برای نخستین بار امکان ترانزیت داخلی از بنادر و گمرکات کشور به سمت مرز رسمی کیله این شهرستان فراهم شد، ادامه داد: حذف کشور ثالث و کم شدن هزینههای حمل و نقل برای تجار و بازرگانان از مزایای راه اندازی ترانزیت داخلی در این مرز است
به گزارش کردپرس از ایرنا؛ بازارچه مرزی کیله سردشت از سال ۱۳۸۲ برای تسریع در صادرات کالا و تولیدات داخلی کشور آغاز به کار کرد و این بازارچه مرزی سال گذشته به عنوان یکی از مرزهای رسمی کشور در هیأت دولت به تصویب رسید و روزانه بیش از ۵۰۰ نفر در این بازارچه مرزی امرار معاش میکنند.
مرز کیله تا سردشت ۱۸ کیلومتر و تا شهر قلادزی عراق ۱۷ کیلومتر مسافت دارد و این فاصله کمترین مسافت بین ۲ شهر مرزی در غرب کشور و از دیگر مزیتهای این مرز است.
نظر شما