به گزارش کرد پرس، با حضور استاندار کردستان، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صدر تامین، مدیرعامل شرکت توسعه معادن طلای کردستان، مشاور مدیرعامل و مدیر امور طرح ها و پروژه های صدر تامین و معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان، نشستی پیرامون مسائل مرتبط با پروژه احداث کارخانه استحصال طلای سقز برگزار شد.
استاندار کردستان در این جلسه ضمن قدردانی از زحمات مجموعه تاصیکو و شرکت توسعه معادن طلای کردستان در راستای اجرای این پروژه ملی، اظهار کرد: پیرو جلساتی که با مدیران ارشد شستا پیرامون توسعه سرمایه گذاری در استان کردستان برگزار شده است، بر این باوریم که مشابه با حوزه کشاورزی که جزو قطب های مطرح کشور هستیم، بایستی با تغییر نگرش مدیران و بدنه کارشناسی ارگان های ذیربط در کردستان نسبت به حوزه صنعت، در این حوزه نیز تحولات اساسی ایجاد کنیم.
زارعی کوشا با اشاره به برکات سفرهای استانی رئیس جمهور به کردستان و نگاه ویژه ایشان به پروژه های مشابه با پروژه احداث کارخانه استحصال طلای سقز، افزود: رزومه دولت سیزدهم در کردستان بسیار مطلوب بوده و با حمایت همه جانبه از این پروژه نیز، تلاش خواهیم کرد تمام بسترهای لازم جهت بهره برداری در سال آینده را برای شرکت توسعه معادن طلای کردستان فراهم کنیم.
وی گفت: توجه ویژه به صنایع پایین دستی نیز از موضوعاتی است که بایستی مورد توجه سرمایه گذاران قرار گیرد چرا که موجب گسترش دامنه اشتغال در منطقه و ایجاد ارزش افزوده می شود.
استاندار کردستان ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده توسط شرکت توسعه معادن طلای کردستان در حوزه مسئولیت های اجتماعی، خواستار اجرای موضوعات زیرساختی و کلان در سطح شهرستانی و نیز استانی از این طریق شد.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صدر تامین نیز در این نشست بیان کرد: شرکت توسعه معادن طلای کردستان از شرکت های تابعه شرکت سرمایه گذاری صدر تامین (تاصیکو) و وابسته به شستا است که از سال ۱۳۹۲ در استان کردستان با هدف طراحی، ساخت و بهره برداری از معادن طلا و فلزات گران بهای منطقه سقز، تاسیس شده است.
امیرحسین نادری ادامه داد: پروژه احداث کارخانه استحصال طلای سقز با سرمایه گذاری بالغ بر ۶۵ میلیون دلار با هدف تولید ۵۰۰ کیلوگرم شمش طلا در سال از آذرماه سال ۱۴۰۱ به دنبال کلنگ زنی توسط رئیس جمهور عملیاتی شد و طبق برنامه ریزی های صورت گرفته، در اواخر سال آینده به بهره برداری خواهد رسید که خوراک این کارخانه از معدن طلای قلقله با ذخیره قطعی ۳۰ میلیون تن کانسنگ تامین خواهد شد.
وی یادآور شد: این پروژه بزرگترین پروژه طلا در منطقه کردستان خواهد بود که با عنوان "پروژه پیشران اقتصاد استان کردستان" نامگذاری شده است و بالغ بر ۵۰۰ اشتغال مستقیم و غیرمستقیم را برای مردم منطقه به ارمغان خواهد آورد.
مدیرعامل هلدینگ صدرتامین در این جلسه با تشریح وضعیت فعلی پروژه و با بیان اینکه بخش اصلی مهندسی کار به پایان رسیده و طی دو ماه آینده سفارش گذاری تجهیزات اصلی خط تولید کارخانه انجام خواهد شد، افزود: عملیات خاکبرداری پروژه که حجم قابل توجهی از فرآیند احداث بوده، به پایان رسیده و در مدت زمان باقیمانده از زمان سفارش گذاری تا تحویل تجهیزات خط تولید کارخانه، سازه ها و بسترهای لازم جهت نصب آنها، اجرایی خواهد شد.
نایب رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری صدر تامین، خواستار حمایت ویژه مسئولین ذیربط استان کردستان، علی الخصوص استاندار این استان در زمینه های مرتبط با پروژه شامل رفع موانع و مشکلات پروژه در ارگان های دولتی جهت صدور مجوزات حین اجرا و همچنین همکاری در زمینه واگذاری محدوده های معدنی مستعد طلا در منطقه کردستان در راستای تضمین تامین خوراک کارخانه استحصال طلای سقز و نیز توجیه پذیری سرمایه گذاری در فاز توسعه این کارخانه شد.
مدیر عامل شرکت توسعه معادن طلای کردستان در پایان این جلسه به تشریح موانع و مشکلات جاری پروژه در سطح شهرستان و استان پرداخت و با تشکر از همراهی و حمایت های فرماندار شهرستان سقز در مدت زمان آغاز پروژه تا کنون، از اعلام حمایت استاندار کردستان نیز قدردانی و ابراز امیدواری کرد با حمایت مسئولین ارشد استان در کوتاه ترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت و بهینه سازی هزینه ها، بتوانیم شاهد بهره برداری از این پروژه ملی در استان کردستان باشیم.
نظر شما