به گزارش کرد پرس، از زمان شروع به فعالیت این مدیرکل، صدا و سیمای کردستان، تحولات عمدهای را در حوزه ساختار، زیرساخت، برنامهسازی و محتوا تجربه کرده است.
جدیترین اقدام زیرساختی ایشان اچ دی کردن شبکه استانی کردستان است که پیشرفت بیش از ۸۵ درصدی دارد و این شبکه به زودی به شبکه کاملاً hd تبدیل خواهد شد.
عقد تفاهمنامه برای راهاندازی دفتر تولید تلویزیونی در شهر سقز، راهاندازی استودیو تولید تلویزیونی در بانه و مریوان با قابلیت تولید دو ساعت برنامه در روز، تلاش برای راهاندازی رادیو گروس، تملک زمین برای ایجاد و راهاندازی شهرک سینمایی «سنه دژ» در شهر سنندج، به روز کردن تجهیزات فنی مرکز، انجام امور تاسیساتی در بخشهای مختلف صدا و سیما، فقط بخشی از اقدامات عمرانی و زیرساختی نامبرده است که در ۱۰ سال گذشته، سابقه نداشته است.
برگزاری جشنواره موسیقی اقوام در سطح بسیار خوب که با استقبال کم نظیر مخاطبان و شهروندان سنندجی همراه شد، یکی دیگر از اقدامات تحسین برانگیز این مدیرکل است که شادی، نشاط و انرژی خاصی به فضای استان بخشید و هنرمندان بزرگی را از اقوام مختلف کشور دور هم جمع کرد.
افزایش پوشش برنامههای زنده از جمله جشنوارههای مختلف استانی همچون جشنواره تئاتر خیابانی مریوان، جشنواره تئاتر کردی سقز، جشنواره هلپرکه بانه، جشنواره توت فرنگی و ... در کنار برنامههایی همچون «امت احمد» در مبعث پیامبر، ویژه برنامه بعثت در مریوان با حضور ۳۰ هزار نفر از مردم، پوشش مراسمها و آیینهای نوروزی، یادواره عینالدین الماسی در مریوان، یادواره شمس قریشی، جشنواره دف نوای رحمت و غیره، از اقدامات دیگری است که با نگاه مخاطب محور و افزایش رضایت آنان تولید و پخش شده است.
تولید سریال طنز کانی موناکو با حضور تمامی بازیگران سرشناس استان کردستان به ویژه گروه خەم ڕەوێن، که از شب عید فطر امسال از شبکه استانی کردستان پخش خواهد شد از اقدامات جالب توجه مدیرکل جدید صدا و سیمای کردستان است و به زودی تولید سری دوم این سریال نیز کلید خواهد خورد.
پخش سریال سنجرخان از شبکه یک سیما، عقد قرارداد برای تولید سریال مستوره اردلان، زمینهسازی برای تولید سریال ساروبیره بانهای، سریال شهیده فاطمه اسدی، و سریال خواب روشن در سال جاری از اقدامات مهم برنامهسازی در سطح فاخر توسط دکتر علی مرادی بوده است.
راهاندازی ۵ کانال انتخاباتی مجزا در ۵ حوزه انتخابیه در استان کردستان، تولید و پخش ۱۹ مناظره تلویزیونی در سطح بسیار بالا با تیم پژوهشی و طراحی سوالات قوی با دکوری خلاقانه و جذاب که به عنوان دکور برتر مناظرههای انتخاباتی کشور انتخاب شد، یکی دیگر از برگهای زرینی است که در کارنامه مدیرکل خوش سلیقه شبکه استانی کردستان میدرخشد.
افزایش تعهدات برنامهسازی در طبقه ب از ۲۰ ساعت به ۴۵ ساعت در سال که با پیشنهاد، پیگیری و همت دکتر علی مرادی در سفر ریاست سازمان صدا و سیما در اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ به کردستان محقق شد، زمینه خوبی را برای درخشش تواناییها و ظرفیتهای فیلمسازان و مستندسازان استان کردستان فراهم کرده است. همچنین به پیشنهاد دکتر مرادی و بر اساس وعده دکتر جبلی تعهدات تولید برنامههای تلویزیونی به میزان ۵۰ درصد افزایش پیدا خواهد کرد.
شبکه استانی کردستان در زمان مدیریت دکتر علی مرادی به لحاظ زیبایی شناسی و هویت بصری شبکه، به ویژه از نظر طراحی دکور و گرافیک برنامهها، سیمای استان کردستان را جذابتر و زیباتر کرده است.
تولید حداقل ۱۵ مستند پرتره از ۱۵ نفر از مفاخر و مشاهیر کرد در دستور کار صدا و سیما در سال ۱۴۰۳ قرار گرفته است.
شایان ذکر است که بر اساس نظرسنجی مرکز تحقیقات صدا و سیما در اسفند ماه ۱۴۰۲ شبکه استانی سیمای کردستان با ۷۸ درصد مخاطب با رشد حداقل ۲۰ درصدی مخاطب مواجه بوده که نشان از تقویت غنا و محتوای برنامهها و همچنین توجه به سلایق و علایق مخاطبان دارد. صدای استانی کردستان نیز با ثبت ۵۲ درصد مخاطب رتبه اول را در بین تمامی شبکههای استانی کسب کرده است و در شاخصهای ۱۴ گانه رتبهبندی مراکز نیز، این رادیو برترین رادیوی کشور شده است.
دکتر علی مرادی دارای مدرک دکتری تخصصی مردم شناسی و اصالتاً کرد زبان و ایلامی است که قبلاً تجربه معاونت سیما و قائم مقامی شبکه کردستان را به مدت ۷ سال و همچنین مدیرکلی تولید سیمای کشور را به مدت ۳ سال در کارنامه خود دارد.
نظر شما