به گزارش کردپرس، محمدصادق معتمدیان در جلسه کمیته استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه، با اشاره به اتمام پروژههای سختافزاری احیای دریاچه در استان افزود: برنامهریزیهای لازم برای اجرای طرحهای نرمافزاری صورت گرفته و در این زمینه تغییر الگوی کشت و استفاده از ابزارهای نوین آبیاری، مورد توجه وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته و برنامه های لازم در این زمینه تدوین شود.
او همچنین با اشاره به برگزاری جشنواره فرهنگی، هنری و ورزشی دریاچه ارومیه و استقبال کم نظیر مردم از این جشنواره خاطرنشان کرد: حضور بیش از ۲۰۰ هزار نفر در این برنامه، نشان داد مردم علاقه ویژهای به دریاچه ارومیه دارند و قطعاً در اجرای برنامههای احیای دریاچه ارومیه مشارکت خواهند کرد.
دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه به تولید محتوای مناسب در ابعاد مختلف و آشنایی مردم با برنامههای نرمافزاری احیای دریاچه نیز اشاره کرده و افزود: صدا و سیمای استان با تولید یک ویژه برنامه، به صورت مداوم و به صورت هفتگی، در ابعاد مختلف برنامههای احیای دریاچه ارومیه را به مردم اطلاع رسانی کرده و در مسیر آگاه سازی و ترویج برنامهها گام بردارد.
معتمدیان همچنین با اشاره به ارائه اطلاعات به روز در پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه اضافه کرد: در این پایگاه اطلاع رسانی ، اخبار مستند، دقیق و اطلاعات به روز شده باید در اختیار علاقمندان به احیای دریاچه ارومیه قرار گیرد.
او در ادامه بر نظارت بیشتر در روند اجرای برنامههای مدیریت مصرف آب استان تاکید کرده و افزود: فرمانداران استان در این زمینه فعال شده و بر روند مدیریت مصرف آب به ویژه در حوزه کشاورزی نظارت بیشتری داشته باشند.
دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه به روز کردن تجهیزات هواشناسی استان را نیز ضروری دانسته و اظهار کرد: با توجه به تاثیر پیشبینیهای هواشناسی در روند برنامهریزیها برای احیای دریاچه ارومیه و تاثیر مستقیم آن در زندگی مردم و به ویژه معیشت کشاورزان، برنامهریزیهای لازم در راستای به روز کردن تجهیزات هواشناسی استان صورت گیرد.
در پایان این جلسه، از پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه با هدف ارائه روایتی جامع و درست از اقدامات دولت مردمی برای نجات این دریاچه و نیز پوشش رویدادهای خبری و رسانه ای مرتبط با دریاچه ارومیه رونمایی شد.
گفتنی است؛ دی ماه سال ١٣٩٩ بود که رییس جمهور وقت، در آیین بهره برداری رسمی از پروژه های وزارت نیرو، اعلام کرد: «خوشحالم که خداوند توفیق داد به یکی از آرزوهایمان رسیدیم و آن احیای دریاچه ارومیه بود، انشاءالله به زودی به روز جشن احیای دریاچه ارومیه میرسیم». اما چند ماه بعد با شروع گرما دریاچه ارومیه آب رفت و تا خشکی ٩٥ درصدی هم رفت و دیگر کسی خبری از برپایی جشن احیا چیزی نگفت!
در آن روزها که دریاچه به مدد بارش های فراوان و رهاسازی آب سدها پر آب شده بود سایت ستاد احیای دریاچه هر هفته آمار تراز و وضعیت دریاچه را به روزرسانی می کرد اما بعد از خشک شدن دریاچه ارومیه سایت مذکور از کار افتاد و دیگر هیچکدام از مسئولان حاضر به ارائه آخرین آمار از دریاچه نشدند.
اکنون در روزهای پر آب دریاچه خبر از راهاندازی پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه جهت اطلاع عموم مردم از وضعیت دریاچه است باید دید سرنوشت این پایگاه اطلاع رسانی هم مانند سایت پیشین احیای دریاچه خواهد بود یا خیر؟!/.
نظر شما