به گزارش کرد پرس، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان در مراسم امضای این تفاهم نامه، گفت: در راستای تحقق شعار سال اقدام به تهیه سند راهبردی کرده ایم و در تولید اشتغال آفرین گام هایی برداشته شده است.
بختیار خلیقی با بیان اینکه مسئولان کشوری بارها اعلام کرده اند که کردستان در مسیر صنعتی شدن است، اظهار کرد: هزار و ۱۶۱ واحد صنعتی در استان داریم که از این تعداد ۵۸۷ واحد فعال و مابقی غیرفعال و نیمه فعال هستند.
وی افزود: یکی از برنامه های ما دستیابی به اهداف تعیین شده شامل رشد هشت درصدی صنعت، رشد ۲۳ درصدی تجارت و رشد ۱۳ درصدی در بخش معدن است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان به اهداف انعقاد این تفاهم نامه اشاره کرد و ادامه داد: فاصله ای بین مجموعه صمت و دانشگاه وجود داشت که انتظار می رود این میزان به طور قابل ملاحظه ای کاهش یابد.
خلیقی یادآور شد: این تفاهم نامه در زمینه های علمی و تحقیقاتی و با هدف استفاده از امکانات طرفین و گسترش دانش اجرا می شود.
وی با بیان اینکه یکی از استراتژی های ما تعامل با دیگر دستگاه ها و مراکز آموزشی است، بیان کرد: با این تفاهم نامه می توان از توانمندی های طرفین به طور مطلوب استفاده کرد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان با بیان اینکه مدت اجرای این تفاهم نامه ۲ سال است، گفت: آشنایی دانشجویان فنی و مهندسی با محیط کار، جذب نیروی بومی به ویژه فارغالتحصیلان دانشگاهی در واحدهای صنعتی و معدنی، مشارکت در انجام پروژه های فناورانه و فراهم کردن زمینه مناسب برای ترغیب دانشجویان به رشته های فنی و مهندسی و تامین نیاز نیروی انسانی واحدهای تولیدی استان و حمایت از پایان نامه های دانشجویی از دیگر اهداف انعقاد این تفاهم نامه است.
خلیقی با تاکید بر اینکه همکاری لازم باید بین صنعت و دانشگاه ایجاد شود، اظهار کرد: در حوزه طلا ۵۷ برگه آنومالی، ۳۶ آنومالی مس، ۱۸ آنومالی آهن در کردستان کشف شده و کارهای اکتشافی آن به اتمام رسیده است.
وی افزود: ۱۲۱ صنایع معدنی همچون صبا نور در کردستان وجود دارد و نیاز است برای تقویت این صنایع از ظرفیت دانشگاه استفاده شود.
نظر شما